• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift rahim ve rahimde perde olması

tubi8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
77
2
46
Nevşehir
hamileydim ve bebeiğimi kaybeettim doktorum rahmimim çift rahim ve rahmimde perde oldugunu söyledi... böle durumda oluptaa doğumyapanlar varmı lütfen yardımcı olun. bebeiğimi bu nedenden dolayı kaybetmedim kalbi durmuş.... yardmcı olun lütfn

Evlenmeden once regl sorunlarim yuzunden birkac doktora gitmistim. Ve 3tanesi banada cift rahimli oldugumu soyledi. En son nisanlandigimda doktora gitmistim. Yine ayni seyi soyledi. Bekar oldugumdan inceleme yapamamisti. Bana soyledigi hamile kaldigimda sorun yaratip yaratmamasina gore cerrahi mudahale de bulunmamiz gerekebilir demisti. Hamile kalamama yada dusuk vs vs gb problemler yasarsam eger. Simdi 4aylik evliyim. Bebek sahibi olmak istedigimiz icin bu ay doktora gittik. Tahliller kontroller vs. Simdilik hersey normal gorunuyormus. Hamile kalmam icin sikinti yok dedi. Nasipse bizde calismalara basladik ins. Teyzem evlenmeden once regl sorunlari yasiyordu ama hicbir doktoru ona herhangi bir tani koymamisti. 2 dogum yapti masallah. 11 ve 5 yasinda iki guzel oglu var simdi. Ve ikinci hamileliginde cift rahim oldugu anlasildi. Teyzemin hamilelikleri cok zor geciyordu. Surekli yatmak zorunda kalmisti. Baska bir sikintisi yoktu masallah. Doktorumda bana ayni seyleri soylemisti. Belkide hicbir mudahaleye gerek kalmadan bebek sahibi olabilecegimi. Kendini uzme nolur. Eminimki kolay degildir bebegini kaybetmek. Seni en iyi aydinlatabilecek doktorun olur sanirim. Dualarini eksik etme sdc. Gonlunu de ferah tut.

tsekkür ederim.. allahımmm hepimizee inşalllaah hayrlııı saglıklı evlatlar nasip eder ve saglıklaa kucgmzaa aldıgımz gnleri görüürz inşş :( allahıma sıgınıyorum

hamileydim ve bebeiğimi kaybeettim doktorum rahmimim çift rahim ve rahmimde perde oldugunu söyledi... böle durumda oluptaa doğumyapanlar varmı lütfen yardımcı olun. bebeiğimi bu nedenden dolayı kaybetmedim kalbi durmuş.... yardmcı olun lütfn

slm canım bende hsg çektirdikten sonra doktor ya çift rahim ya da perde var dedi bunu anlayabilmemiz için laparoskopi yapmamız gerekir dedi,yoksa hamile kaldığında düşüğe ya da erken gebeliğe sebep olur dedi,bende 2 hafta önce laparoskopi oldum perdeymiş doktor aldı perdeyi.şimdi tekrar gidicem bakalım ne olcak,bende bunu merak ediyorum

benim en yakın arkadasım evlendi,1,5 ay sonra hamile kaldı,devamlı kanaması oluyodu,hamileliğinin 2.ayında dr.unu değiştirdi ve çift rahimli oldugunu öğrendi.İlk 4 ayını evde yatarak gecirdi ve kanamsını günde 4 hapla durduruyordu,erken doğum düşük riski cok yüksekti ama çok şükür doğuma sadece 10 gün kala sezaryen oldu.çok sağlıklı bi bebeği var,inş. size de umut olur arkadaslar Allah nasip ederse hiç bişey engel değil

slm canım bende hsg çektirdikten sonra doktor ya çift rahim ya da perde var dedi bunu anlayabilmemiz için laparoskopi yapmamız gerekir dedi,yoksa hamile kaldığında düşüğe ya da erken gebeliğe sebep olur dedi,bende 2 hafta önce laparoskopi oldum perdeymiş doktor aldı perdeyi.şimdi tekrar gidicem bakalım ne olcak,bende bunu merak ediyorum

sa ben 2.5 yıllık evlym yaklaşık 1.5 yıldrda çocuk düşünüyoruz ilk kontrole 6.ayda gittm tahlillr faln normal dendi bi yıl sonra tekrr gttğmde hsg çekildi banada çift rahim ya da perde dendi snra bi başka dr göstrdm perde dedi snra bi prf a göstrdm o bi de ultrsndn baktı rahmin çiftköşeli ve ortasnda et parçası var dedi verdği kartnada septm yazmşdı ankrada lap.ve hstrskpi birlkte yaplması gerktğni söledi.yalnz ben bu knda frmda yücelbey hakknda gzl yrmlrı okuyunca ona gtmeye krr verdm.bnm hsg de kalp şeklne benzr b grntü var sznkinde nsl grnüyo öğreneblrmym bol dua beklyrm szlrdn Ye

sa ben 2.5 yıllık evlym yaklaşık 1.5 yıldrda çocuk düşünüyoruz ilk kontrole 6.ayda gittm tahlillr faln normal dendi bi yıl sonra tekrr gttğmde hsg çekildi banada çift rahim ya da perde dendi snra bi başka dr göstrdm perde dedi snra bi prf a göstrdm o bi de ultrsndn baktı rahmin çiftköşeli ve ortasnda et parçası var dedi verdği kartnada septm yazmşdı ankrada lap.ve hstrskpi birlkte yaplması gerktğni söledi.yalnz ben bu knda frmda yücelbey hakknda gzl yrmlrı okuyunca ona gtmeye krr verdm.bnm hsg de kalp şeklne benzr b grntü var sznkinde nsl grnüyo öğreneblrmym bol dua beklyrm szlrdn Ye

canım öncelikle geçmiş olsun.benim hsg de rahmim v şeklindeydi,normalde üçgen olması gerekiyomuş, laparoskopiyle perde olduğu anlaşıldı,bu arada ben d.bakırdayım canım.şimdi bi ilaç kullanıyorum 21 günlük sonra adet görünce tekrar alcam 3 ay bunu kullan ve 3 ay boyunca korun dedi,bu ilaç rahmin tekrar yapışmasını önleyip kalınlaştıracak dedi hamile kalırsan düşük yaparsın dedi,3 ay sonra tekrar hsg çekilcek bakalım nolcak inşallah bi daha olmaz

canım öncelikle geçmiş olsun.benim hsg de rahmim v şeklindeydi,normalde üçgen olması gerekiyomuş, laparoskopiyle perde olduğu anlaşıldı,bu arada ben d.bakırdayım canım.şimdi bi ilaç kullanıyorum 21 günlük sonra adet görünce tekrar alcam 3 ay bunu kullan ve 3 ay boyunca korun dedi,bu ilaç rahmin tekrar yapışmasını önleyip kalınlaştıracak dedi hamile kalırsan düşük yaparsın dedi,3 ay sonra tekrar hsg çekilcek bakalım nolcak inşallah bi daha olmaz

sa Rabbm hayrlsyla gönlndn geçeni en kısa zamanda nasp edr inşllh.ben dnp gerye şöle bi baktğmda Rabbmn beni hiçbr nmttn yoksn brkmdğnı göryrm sznde ö ledr emnm bu kçk skntlr sadce Rabbmze brz dha yaknlşmk içn vesle ben maltydym amlyt içn istnbla gdcm 3gün snrsnda dnmeyi plnlıyrm yalnz amlyt snrası uzn yolclk yapmk tedrgn edyo bni dha fazla kalmamı tavsiye edrmsn 3 snrası toprlndnz mı siz?en samimi dualr ile Ye

sa Rabbm hayrlsyla gönlndn geçeni en kısa zamanda nasp edr inşllh.ben dnp gerye şöle bi baktğmda Rabbmn beni hiçbr nmttn yoksn brkmdğnı göryrm sznde ö ledr emnm bu kçk skntlr sadce Rabbmze brz dha yaknlşmk içn vesle ben maltydym amlyt içn istnbla gdcm 3gün snrsnda dnmeyi plnlıyrm yalnz amlyt snrası uzn yolclk yapmk tedrgn edyo bni dha fazla kalmamı tavsiye edrmsn 3 snrası toprlndnz mı siz?en samimi dualr ile Ye

canım ben 3 günde baya bi toparlamıştım,ama yinede öyle uzun süre ayakta kalıp iş falan yapmadım sadece kendi işimi görüyodum,yolculuk konusunda bişey diyemiycem tatlım onu doktoruna sorarsın,çünkü her hareket ettiğinde karnın acıyo,hatta benim göbek deliğimde kanamam bile olmuştu çok az,sanırım çok yordum kendimi..tam anlamıyla 1 haftada eskisi gibi oluyorsun,ama sonuçta ameliyat işte,kendini korumalısın..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,o isterse verir isterse alır..rabbim büyük....

Mrb bende yaklaşık bir yıl önce rahimde perde olduğunu öğrendim. Hsg de de perde olduğu görüldü.Doktorum histereskopiyi tavsiye etti.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir mi histereskopiden sonra hamile kalmam ne kadar sürer...

Kizlar son durumunuz ne ameliyattan sonra hamile kalan var mi ? Ben de cift rahimliyim ve perdem var perde icin bu ay ameliyat olacagim.

Back