Bende tam böyle bir konu acmayi düsünüyordumki senin yazini gördüm. evet canim bende de var.
bendeki sorun yumurtlama kendiliginden olmuyor, yani hamile kalmak istersem karnima hormon ignesi vurmam gerek, cok sükür onu yaparak hamile kaldim ama ikiz bebeklerim erken dünyaya geldiler ve bes aylikken erken dogumdan ikisinide kaybettim.
bendeki rahim sorunu: kalb seklinde ve arada bir duvar var yani iki parca gibi duruyor sendeki gibi. hamile kalincada cocuk sadece bir tarafinda büyümeye calisiyor. eger ortada duvar yoksa cocuk en azindan diger tarafa ayaklarini uzatabiliyor.
ve benim doktorumun bana dedigi normal dogum yapamayacakmissim. sezeryan la dogum olur ancak dedi.
senin durumun nasil bilmiyorum ama bende bu sorunlar cikti ortaya. benim bir arkadasimda da var ama onun rahimdeki duvar cok uzun olmadigi icin cocuklari diger tarafa ayaklarini uzatabiliyordu. ama erken digum oldu onda. birinci cocugunu 7 aylik ikinci cocugnu 6,5 aylik dünyaya getirdi, cok sükür ikiside saglikli.
bende simdi gine karnima igne yapma asamasindayim. tekrar istiyoruz bebek. allahim insallah herkese nasip eder.
bide benim internetten arastirdigim kadariyla cok sik olmasada cogu kadinlarda var. bazilari rahat bir hamilelik gecirdigi icin bilmiyor, yada dogumdan sonra ögreniyorlar.
umarim sende bebek istedigin zaman sorunlar yasamassin.
kusura bakma cok uzzattim....