çift rahim ile hamile lik ve doğum

Bebis olmasında sıkıntı yok ama hamilelik zor geçiyormuş.
Bende şuan bi nevi tedavi surecindeyim.
Allah yardimcin olsun.

Çift rahımlıyım ama tek vajina yanı uyerus bıkornis
Evet gebelık gecıkebılıyor ,sıkıntılı geçen ılıyor ve bnm mesela kanamalarım oldu baya baya 16.haftaya kadar ,normal doğum olabılır dedi dr ,ılk once normalı deneyeceğiz olmazsa açılmam falan szeryan

Aslında benim böylebir asorunun yok forma üye olmayan internete çok giremeyen bir arkadaş için konuyu açmıştır....

Yorumlarını için çok tesekkur ederim.....

Peki hamilelik için herhangi bir ilaç verdimi doktor arkadaşım progestor adı buydu sanırım onu vermiş dizede doktorlarımız bir ilaç verdi mi

Allah yardimcin olsun.

Canm ne gibi bir tedavi aurecin var..kisaca anlatabilir misin..doktoru her hangi bir tedavi onermemis her şey yolunda bir tek dusuk tehlikesi olabilir demiş o kadar

Allah yardimcin olsun.
Canm ne gibi bir tedavi aurecin var..kisaca anlatabilir misin..doktoru her hangi bir tedavi onermemis her şey yolunda bir tek dusuk tehlikesi olabilir demiş o kadar

Canim ben daha 1,5 yıllık evliyim doktor önce bebek olması lazım dedi. Bende tek rahim çift giriş var. Bebek düşecek mi ona bakılacak fakat eşim asker olduğu için 2,buçuk 3 ay sonrasına kaldı.
Allah yardımcı olsun şimdiden sana.

merhaba ben de çift rahimliyim 2 ay önce 15 haftalık düşük yaptım çok zordu yogun ve pıhtılı kanamalarım oldu hastanede kaldım 1 hafta boyunca bebek son ana kadar yaşıyordu bunun tedavisi yok mu ameliyat hakkında bir şeyler okudum ama korkuyorum rahim zedelenirse ameliyat başarılı olmazsa diye kafamda bir sürü soru işaretiyle yaşıyorum günlerdir

Allah yardım etsin oncelikle. Ben ümraniye eğitim araştırma hastanesinde profesör bakıyor bana bi de oraya git cuma günü.

Arkadaslar beni zeynep kâmile yönlendirdiler ameliyat şart dedi beykozdaki doktorum. Sizi gelişmelerden haberdar edeceğim. Allah hepimize yardım etsin. Sakin sağlığınızi ihmal etmeyin. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…