çift rahim ile hamile kalmak ve ankarada bu konuyla ilgilenen iyi bir hekim

papattya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
19
1
86
kızlar meraba
dört aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı bende hsg çektirmeye karar verdim.çift rahimli olduğumu öğrendim.ama devlet hastanesinde bana bu konuyu açıklayan moral veren bi doktor bulamadım.bu şekilde hamile kalmam zormu düşük riski çokmu sadece internetten araştırdığım kadarıyla bilgi alabildim.ankarada oturup böyle bi sorunu olan arkadaş varsa nolur yardım edin doktor ve hastane arıyorum.

kızlar meraba
dört aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı bende hsg çektirmeye karar verdim.çift rahimli olduğumu öğrendim.ama devlet hastanesinde bana bu konuyu açıklayan moral veren bi doktor bulamadım.bu şekilde hamile kalmam zormu düşük riski çokmu sadece internetten araştırdığım kadarıyla bilgi alabildim.ankarada oturup böyle bi sorunu olan arkadaş varsa nolur yardım edin doktor ve hastane arıyorum.
Merhaba ben zeynep ben de ankaradayım,2 düşüğüm var benim,hsg sonrası uterus bikornus,ćift boynuzlu rahim teşhisi kondu,dr bi yakınımızın tavsiyesiyle memorial dr önder koç a gittik,geçen hafta operasyonumu yaptı,ayaklandım bile,8hafta sonra tekrar tahim filmi çekip değerlendircek.Ben bu sitede çok dr araştırdım ama kafam hep karıştı,öneren de dr yakınımız old için güvendik,dr çok güven verici ve çözüm odaklı,ben çok memnunum.

kızlar meraba
canım merhaba benimde yengem çift rahimli.o da çok üzülüyordu cocuğum olmayacak die.evlendikten 2 aya sonra hamile kaldı.maşallah şimdi 15 yasında ardından 37 yaşında tekrar hamile kaldı bi kızı oldu.yani korkma bol dua et.moral olsun die yazdım

Back