• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift kişilik yatak eni ?

COTURNIX

İnci Meleğim
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
4.022
24
358
40
İstanbul
kızlarr yatağın genişliğini 180 cm olarak sipariş ettik, standartlar 160cm miş , ama ben dar yerde yatamıyorum diye geniş olsun istedim ama şimdi acaba kötü dururmu örtüler falan kısa kalırmı diye düşünüyorum.
yatağı 180 cm olan birileri varmıı

Benim 180 cm....
Ama hem nevresimlerimi hem de yatak örtümü alırken ona gre aldım... Zaten nevresimlerde de yatak örtülerinde de ebatlar diye belirtiliyor, ona göre alırsan sorun yaşamazsın....

böhühü ben herşeyimi aldım ki ama .. hiç ebatlarınada bakmadım.

peki çok kocaman görünüyo mu senin yatağın,, öyle devasa gibi mi duruyo yani

ablam eni 180 olan yataklardan kullanıyor. eviniz kendinizin değilse taşınmada sorun olur, yatak odası büyük olan ev bulmak zorunda kalırsınız hep. bir de ablam nevresim, battaniye, yorgan hepsini battal boy almak zorunda kalıyor.

bende 180lik almayı istiyorum ama lastikli nevresim olmadığı sürece boyda sorun çıkmıyor sanırsam.

oooh yayıla yayıla yatmak var kaydirigubbakcemile3

Maalesef soru yaşarsın canım, benim çeyizim için annemin eskden aldığı 2 tane nevresim takımı vardı onları kullanamıyorum mesela...
Yatağın yanlarına inmiyor çarşaf... Ayrıca 180ik yatak için 180lik yorgan aldığımız için de nevresim kılıfları da sığmıyor.. O yüzden o 2 nevresimi anneme verdim, o kullanıyor....

Haa 180lik yatak devasa gibi mi görünüyor hayır... Bence gayet uygun bir genişlik, ama tabiii sen aldığın nevresimleri falan kullanamayacak olduktan sonra hiçbir anlamı yok, en iyisi mi yatağı 160lık olarak değiştir, yada nevresimleri değiştirebiliyorsan değiştir.. Genelde yatak örtülerinde çok farketmiyor ama nevresimler uymaz canım....

cnm benim yatak 160 gayet ideal hem nevresim açısından hem de görüntü..annem 150 lik aldı o gözüme daha bir hoş gözüktü ama bizim ufaklık bazen aramızda yatıyor iyi ki 160 lık almışım diyorum..hem 160 çok ideal cnm..öyle çok dar değil rahat rahat yatarsın..ayrıca nevresimlerinin hepsini de rahat rahat kullanırsın..değiştirme şansın varsa değiştir..

160 lık olarak revise ettik arkadaşlar yatak ölçümüzü :)

teşekkürler yardımlarınız için

Back