• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cift Hatli Samsung Tavsiyeleriniz ??

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Hanimlar yakin bir zamanda sevdigimle kavusuyoruz. Ben yurt disindan türkiyeye gidecegim. Ona hediye alacagim buradan ufak tefek. Birde cep telefonu almayi düsünüyorum. Biliyorum biliyorum hic romantik degil :9: ama ne yapayim aklima bir sey gelmiyor. Türkiyeden alacagim telefonu cünkü burdan alip götürmek cok satafatli oluyor. Onu actirana kadar ve kendisi telefonu kullanana kadar uzun sürer.

Bana Samsung Cift Hatli Kizakli Telefonlar önerebilirmisniz fiyatlari ile birlikte lütfen? Mümkünse ben gelene kadar ismarlamak istiyorum. Yani biseyler ayarlayip ben türkiyeye geldigimde telefon hazirda olsun istiyorum. :44:

Ve cift hatli ne demek oluyor aslinda onuda tam anlamis degilim? :17:

Kendime monologuma devam edeyim o halde :9: Kararimi degsitirdim. Ona cep telefonu hediye etmiycem. Ama kendime kizakli sony ericcson yada samsun alacagim insaAllah. Alincada tekrar burdan paylasirim. :61:

Hanimlar düsündüm tasindim yine fikrimi degistirdim. Telefonu buradan alip türkiyeye götürmeye karar verdim. Daha uygun olacak sanirim. Yurt disindan gelen telefonu actirmak ne kadar tutar bilen varmi?

Bu arada üc tane telefon arasinda kaldim. Siz hangisiniz secerdiniz bir erkek icin?

Secenekler:

Samsung Ultra Touch (dokunmatik ve kizakli bir arada)

samsung_gt_s8300_ultra_touch.jpg

Samsung SGH D900 (3 Megapixel Kamera)

62614465_2-Samsung-SGH-D900-The-Ultra-Edition-129-Karachi.jpg

Samsung SGH D900i (3,2 Megapixel Kamera)

884-3.jpg

:44::44::44::44::44:

Back