• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo transferi idrar testi negatif kan pozitif

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.761
1.439
63
Merhaba bugün 3.gun 2 embriyo transferi yaptıralım 9 gun oldu.

Hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif.
3 gun sonra kan testi günüm.

Böyle testlerde negatif olup kan testi zamanı pozitif çıkan var mı?

Eklentiler

• 3D77DCF0-3E2E-4EFD-B1F8-05A42321DF99.jpeg
    3D77DCF0-3E2E-4EFD-B1F8-05A42321DF99.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 463
Merhaba bugün 3.gun 2 embriyo transferi yaptıralım 9 gun oldu.

Hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif.
3 gun sonra kan testi günüm.

Böyle testlerde negatif olup kan testi zamanı pozitif çıkan var mı?
Ben varım 3.gun çift transfer yapıldı 9.gun idrar testim negatif çıktı 10. Gün 20 çıktı

Ben varım 3.gun çift transfer yapıldı 9.gun idrar testim negatif çıktı 10. Gün 20 çıktı
Merhabalar 2 adet embriyom oluştu 3.gun 1 tanesinin gidişatını beğenmedikleri için devam ettirmediler
başka embriyo olmadığı için ve rezervimaz olduğu için diğerini de doldurdular
Kalitesini sorduğumda sizinki gibi 3bbb vs gibi bir yanıt veremeyeceğini sadece istedikleri seviyede olduğunu söylediler
Bu aşamaya ilk kez geldim hiç bilgim yok
Neden ben de kalite soylenmemistir sizce?
Cevap verirseniz sevinirim=)

Merhabalar 2 adet embriyom oluştu 3.gun 1 tanesinin gidişatını beğenmedikleri için devam ettirmediler
Kalitesini sorduğumda sizinki gibi 3bbb vs gibi bir yanıt veremeyeceğini sadece istedikleri seviyede olduğunu söylediler
İnan onu bilmiyorum bazı labaratuvar lar söylemiyor galiba benim de biri 7 biri 8 hücreli 2 yumurtam transfer edildi kalite düşük olsada bı şekilde tutunuyor önemli olan hücresi iyi şekilde bölünsun ve rahmin hazır olsun hiç bir sıkıntı olmuyor şimdiden kafaya takma

Benim doktorum da kalite bu ama önemli olan hucre sayısı diğerine çok takılma demişti

İnan onu bilmiyorum bazı labaratuvar lar söylemiyor galiba benim de biri 7 biri 8 hücreli 2 yumurtam transfer edildi kalite düşük olsada bı şekilde tutunuyor önemli olan hücresi iyi şekilde bölünsun ve rahmin hazır olsun hiç bir sıkıntı olmuyor şimdiden kafaya takma
Insallah çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sagliklica doğar insallah=)

haliciğğğiimmm, :KK200:
maşallah çok sevındım canım, hadı ınsallaahh saglıkla tutsun bebegın sana ..
cok sevındım .. 3bb ıle gebe kalanlar cok var ,kötü değil..
tamamen nasip kuzum bu işler ya..

haliciğğğiimmm, :KK200:
maşallah çok sevındım canım, hadı ınsallaahh saglıkla tutsun bebegın sana ..
cok sevındım .. 3bb ıle gebe kalanlar cok var ,kötü değil..
tamamen nasip kuzum bu işler ya..
3bb mi bilmiyorum canım sadece 3.gun donduruldu istediğimiz gibi dedi kalite söyleyemiyorum dedi
Sag ol canim inşallah ama olursa ben tekrar toplatmayi dusunuyorum 2.adette gidince netlescek insallah🥰

3bb mi bilmiyorum canım sadece 3.gun donduruldu istediğimiz gibi dedi kalite söyleyemiyorum dedi
Sag ol canim inşallah ama olursa ben tekrar toplatmayi dusunuyorum 2.adette gidince netlescek insallah🥰
kuzum mantıklı valla,
hadı ınsallaahhh cok guzel ılerlesın sürecin guzel haberlerını beklyıorum :KK200:

Back