Alzheimer hakkında sık sık şu koruyor,bu koruyor diye duyarım.Anladığım bişilere kafa yormak Alzheimer den koruyor
Evet işi varsa yoksa insanlar nereden bilecek çift dil örgü içinde diyorlardı önlüyor diyeevet nöron bağlantılarını güçlendirip yeni bağlantılar kurmak lazım sanırım
iki dili aktif konuşmak için kişi ana memleketinde olmamalı sanırım, ya da işi ona göre olmalı
Dantel içinde diyorlarEvet işi varsa yoksa insanlar nereden bilecek çift dil örgü içinde diyorlardı önlüyor diye
Ben daha brokoli ve kabağın ismini hatırlayamıyorum ki(hatta şurda yazarken bile hatırlamaya çalıştım )
Birde çiftinci dili konuşcam
Gerçi dil var konuşçak insan yok
Yok Canım yanında konuşsalar mecbur konuşuyor ve öğreniyorsun ben Rusçayı öyle ögrendim mecbur bırakıldımben de konuşmak isterdim ama yok, beynim yeni nöron bağlantıları kurmak için çok yaşlı olsa gerek
Öyle afilli bir dil değil ya...romence konuşabiliyorum :)O unutkanlık bende de var ama işim gereği iki dil biliyorum konuşuyorum hatta 3 dil öğrenmek istiyordum vazgeçtim çünkü bu sene turizm bittiyor benim için dantel örgü örerim sen dil biliyor Musun hangi dilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?