Çift çizgiyi gördüüüümmmmm:)))

misskapris

Rüzgarcık abi oluyor:)ELA NAZ geliyor...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
3.329
73
41
kaydirigubbakcemile2Arkadaşlar bu akşam itibariyle testimi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.Heyecandan yüreğim ağızıma geldi.2. çizgi ilk önce çok silik çıktı ama bekledikçe çizgi belirgenleşmeye başladı.Işığı kapatıp karanlıkta fenerle baktım düşünsenize inanamıyorum bi türlü.Gözyaşlarımı tutamadım hamile olan başka bir arkadaşıma bu hafiften silik olan çizginin pozitif anlamına mı geldiğini sorarken.
Eşim evde diildi.Kurs için akşamları da çalışıyor. Zil çaldı aşağıdan basmış o merdivenlerden çıkana kadar bi zarfa koyduğum ve üstüne bunu aç yazdığım gebelik testini kapının önüne koydum ve kapıyı kapadım.Kapının önüne gelip zarfı açtığında gözlerindeki şaşkınlığı kapı deliğinden izledim.Canım kapıyı açtığımda o da inanamıyordu sarıldı bana.Şimdi hala şaşkın şaşkın dolaşıyo ortalıklarda.Allah sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah.Pzt. kan tesine gidicez size yazarım burdan yine...
opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Dualarınızı bizden eksik etmeyin. Allah sağlıklı bi şekilde sonunu görmeyi nasip eder inşallah.İsteyen tüm arkadaşlarım isteğinizi ve inancınızı hiç yitirmeyin ve rahat olun.Rabbime dua edin ben kandilde o kadar içten bi dua etmiştim ki rabbim geri çevirmedi şükürler olsun.O gece duamda sadece kendim yoktum bizim gibi bu yola çıkmış tüm ailelere evlatlarını nasip et rabbim dedim.Darısı başınıza kızlar.

of ya bende ikinci çizgiyi gördüm bu akşam ama çok silikti..emin olamıyorum o yüzdende eşime söylemedim daha.yarın öbür gün kan testi yaptırıp emin olucam..ilk kez burda paylaştım kimseye demedim daha.allah ım hevesimi kursağımda kalmaz inşallah.

X