çift çizgiyi bugun gördüm:)))

hecababe

seçil
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
343
0
41
arkadaşlar allah öncelikle tüm isteyen ve dileyenlerin gönlüne göre hayırlı evlat versin
benim açıkcası süpriz oldu
1 yıl 4 aylık evliydim ama özel sağlık sigortası ilk yıl sartı koştuğu için bu yıl düşünmüyorduk.
ancak plansız hesapsız duramadı bebiş gelicem dedi:)
sanırım 4 haftalıkmış internete göre pazartesi doktora gidicem.
bide nolur dua edin ben sigara içiyordum ve hamile olmadan bırakmayı deniyordum ama habersiz gelince henuz basaramadım dua edin tiksineyim

tebrikler canım inş kucağına almayı nasip etsin allahım....

tebrikler.allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlrin başına.bizler içinde dua et neolur..

Tebrikler. Ama bebişinin sağlığı için sigarayı bırakmalısın. Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

nolur bian önce bırak tiksinmeyi bekleme yazık bebişe annesi tebrik ederim darısı başımıza inşş

canım tebrik ederim sigara içinse bilmiyordum dedin benim annem de hamile olduğunu öğrenip dra gittiğinde antibiyotıik falan içiyodu hastaydı dra bişey olurmu diye sordu dr hamile olduğunuzu bilmediğiniz zaman bebeğin başına birşey gelmez dedi hani onlar doğa diye konuşuyorrlar ya dr doğa bize öyle bi güç vermişki bebeğinizin olduğunu bilmiyosanız isterseniz alkol için bişey olmaz demişti......opuyorumnanaktan

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Seni keyifli ve zorlu bir yol bekliyor ..Ne kadar şanslısın.Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın..İlk başta sana sağlık versin ki bebişinde sağlıklı olsun..Ne yaparsan kendine ona yapmış olursun.Kendinin kıymetini bil canım..Hayırlı olsun..

evet arkadaşlar sigara konusunda irademi kullanmaya çalışıyorum bugun 3 sigara içtim ve yarım hiç biri sonuna kadar olmadı:))
insallah yakında kökten gidicek dualarınızı eksik etmeyin..
allah tm isteyen arkadaşlarımın hepsine hayırlı evlat versin ...
ama bence sanırım işin sırrı kafaya çok takmamak ve plan yapmamak ,ben o kadar şaşırıyorumki diyordumki seneye eylülde sigortam dolar denemeye başlarız burcu şu olmalı şu ay denemeliyim filan...:)
hatta eşim daha evlenmeden nişanlı iken bi itirafım var küçükken bel soğukluğu geçirdim belkide hiç çocugum olmaz bunu bil dedi.
bende hayırlısı allaha kalmış biz deneriz olmazsa tedavi olursun dedim .
sadece olmaz diye korunmadım bir yıl tedaviye gitmediği için
ama herşeyin zamanını belirleyen rabbim bebek içinde bizim planlarımıza gerek kalmadan bana doğum günü hediyesi verdi:)
6 kasım doğum günümdü bebişte kasım hediyesi:)))
siz sadece allahtan isteyin dualarınızı eksik etmeyin ve kafanıza takmayın o dilediğine dilediğini en hayırlı zamanda verir....

şimdi korkularım var ama dualarınız ve dualarımla bunuda aşarım insallah

gerçekten çok sevindim burda güzel haberleri almak çok güzel :) allah tüp isteyenlerin başına bu güzel duyguyu versin ::):emir_bebek:

cnm hayırlı olsun:-) sigarayı unut cnm bebeğini direk etkiliyor ilerde hatta dogdougunda cok problem yasarsın bence bebeğin için iradeli olabilriisn bende öyle yaptım bende içiyordum:-)
saglıkla kucagına al cnm

canım bebişin hayırla ve sağlıkla gelir inşallah.Ama sigara kullanmana çok üzüldüm.O daha minicik ve çok masum...Şeniz Her sigara içişinde onu ve kendini zehirlediğini düşün..Rabbim tez zamanda kurtulmayı nasip etsin..
Bizde eşimle 4 kasım doğumluyuz.Doğum günümde bu haberi almayı çok istemiştim ama bebişim ocakta annseine müjde verdiopuyorumnanaktan

X