• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift çizgi muamması !!!! Kızlar bi yardımcı olun size zahmet...

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
Mrb kızlar 24 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim aynı zamanda pkoluyum doğal yollarla geçirdiğim bi gebeliğim var ama malesef kaybettim geçen yıl nisanda sonrada gebe kalamadım bu ay dr gynelledoğum kontrol verdi bizde olmaz diye umursamadık ilacım yarın bitiyo ve ben bugün nette doğumkontrolle hamile kalınabildiğini okudum ve test yaptım ilk başta 2 çizgi çıkyo ama sonra siliniyo geri 2 test yaptım ikisindede aynı oldu bu arada adetime daha 1 hafta var olma olasılıgı var mı sizce yoksa test mi yanıltıyo ??

slmm once iki cizgi cikip soora silinmesi ilginc acaba test bozukmu hem idrarla yapilan gebelik testleri adet gectikten bir hafta sonra acak net oluyor bida kan versen emin olursun insallah hamilesindir:34:

slmm once iki cizgi cikip soora silinmesi ilginc acaba test bozukmu hem idrarla yapilan gebelik testleri adet gectikten bir hafta sonra acak net oluyor bida kan versen emin olursun insallah hamilesindir:34:
canım 2 tane test yaptım 2side aynı olunca şaşırdım acaba erken diyemi böyle oldu inşallah hamişimdir

erken evet ama o zaman hic cizgi falanda cikmazdiki insallahh insallah o duyguyu tadarsin:16:
ya bide işin tuaf kısmı ben hiç dikkat etmedim aynı saatte almaya bide hayatımda ilk defa doğum kontrol kullandım ben ilginç bi durum oldu inşallah mutlu sonuçlanır..

Bazı marka testlerin hiç güvenli olmadıgını duydum canım ben yaptığın testlerin ikiside aynı marka mı bir de farklı marka bir test ile denesen . Dogum kontrol hapı ile hamile kalan cok insan gordum . Allah gönlüne göre versin canım

bazı marka testlerin hiç güvenli olmadıgını duydum canım ben yaptığın testlerin ikiside aynı marka mı bir de farklı marka bir test ile denesen . Dogum kontrol hapı ile hamile kalan cok insan gordum . Allah gönlüne göre versin canım
canım aynı testti snra tekrar baktım çizgi gözle görülüyo şuanda n yapcam bilmiom

Back