• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift çizgi muamması !!!! Kızlar bi yardımcı olun size zahmet...

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
Mrb kızlar 24 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim aynı zamanda pkoluyum doğal yollarla geçirdiğim bi gebeliğim var ama malesef kaybettim geçen yıl nisanda sonrada gebe kalamadım bu ay dr gynelle doğum kontrol verdi bizde olmaz diye umursamadık ilacım yarın bitiyo ve ben bugün nette doğum kontrolle hamile kalınabildiğini okudum ve test yaptım ilk başta 2 çizgi çıkyo ama sonra siliniyo geri 2 test yaptım ikisindede aynı oldu bu arada adetime daha 1 hafta var olma olasılıgı var mı sizce yoksa test mi yanıltıyo ??:130::130::130:

kullandığın kontrol hapına göre değişir etkisi.
olabilirde olmayabilirde.testlerin markası aynı ise farklı bir markayla dene.
birde kan testi yaptırsan süper olur aslında :49:

kullandığın kontrol hapına göre değişir etkisi.
olabilirde olmayabilirde.testlerin markası aynı ise farklı bir markayla dene.
birde kan testi yaptırsan süper olur aslında :49:
bilmiyorum ki daha ilk defa doğum kontrol kullandım ve saate falan dikkat etmedim ben herhangi bi saatte aldım hapı

ben bildiğim kadarını söyleyim normalde adetten bir hafta öncesinde testler sonuç göstermiyor çünkü kandaki bhcg yeteri düzeye ulaşmıyo.. ben adetim bi kaç gün gecikmişken yapmıştım onda bile çok silik çıkmıştı çizgi. bence adetin geçmeden teste fazla güvenmee... inşallah gönlündeki olur..

Back
X