- 30 Nisan 2019
- 70
- 56
- 38
- Konu Sahibi Nurnurnur3434
-
Amin inşallah canım Allah sizdde nasip etsin inşallah doğrudur yarın kan testi yaptırıcamVar canım hayırlı uğurlu olsun bize de nasip olsun inşallah♥
Banada öyle geldi tekrarllıycam 6 gün geciktiElinde test varsa testi tekrarla canım biraz dağılmış gibi geldi bana. Kaç gün gecikti adetin?
İdrari muhtemelen cok damlatmissin cnm dağılmış insAllah pozitiftir yenilemen gerek snrmSizce hamilemiyim?
Banada öyle geldi tekrarllıycam 6 gün gecikti
Hayırlı olsun cnmİyi akşamlar kızlar bende 2 saat önce yaptım. Yarım saat önce de kan testi verdim. Sonuç çıkana kadar sorayım size dedim. Adetim 3 gün geçti. 15 gün önce migren krizim tutmuştu, ilaç içmeden kan vermiştim o zaman negatif çıkmıştı. Belirtiler de var ama heyecandan bekleyemefim tecrübeli olanlara sormak istedim ☺
Teste 4 damla diyordu 4 damla damlattımİdrari muhtemelen cok damlatmissin cnm dağılmış insAllah pozitiftir yenilemen gerek snrm
Himm ay niye dağıldı ki o zmnTeste 4 damla diyordu 4 damla damlattım
Hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin inşAllahİyi akşamlar kızlar bende 2 saat önce yaptım. Yarım saat önce de kan testi verdim. Sonuç çıkana kadar sorayım size dedim. Adetim 3 gün geçti. 15 gün önce migren krizim tutmuştu, ilaç içmeden kan vermiştim o zaman negatif çıkmıştı. Belirtiler de var ama heyecandan bekleyemefim tecrübeli olanlara sormak istedim ☺
Sağol canım hayırlısıHimm ay niye dağıldı ki o zmnne zmn yaparsn bibdaha test merak ettim insAllah vardr hayırlısıyla cnm
Teste 4 damla diyordu 4 damla damlattım
Dağılmış sanırım fazla geldi idrar. Tekrarlamanizi öneririm.Sizce hamilemiyim?
Arkadasım konunu böldüm kusura bakma hakkını helal et inşallah hayırlı sonuç alırsın :)Sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?