Çift çizgi çıktı ama silik

aysuneray

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
31
10
26
Geçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba

İnşallah dediğiniz gibi olur ben erken test yaptım adetime 12 gün var

İnşallah dediğiniz gibi olur ben erken test yaptım adetime 12 gün var
Daha erkenmis bak degerler yükselsin en onemlisi bende az olan sabır bekle kanda verme iyice geciksin adetin idrardan 2-3 gunde bir bak koyulasmaya bence yoksa çok yorucu oluyor bilsen bu sefer ne zaman görsem dra gitsem diye basliyosun Allah korusun kimyasal olunca da hayal kırıklığı oluyor başka seyler düşünmeye çalış

Daha önce de silik çıktı doktora gittim kan vermeye ümitlenmek çok kötü oluyor heves ediyorsun boş çıkıyor ben de çok sabırsızım ama bu defa bekleyeceğim inşallah hayırlısı olsun çok teşekkür ederim:)

3 tane çizgiyi anlamayamadim bozuk olabilir mi? bence geciktiyse testi tekrar yapın. Hangi markaydi erken test yanlış negatifte olabilir
Benim de testlerime bakar mısınız adete 2 gün kaldı birsürü test yaptım diğerlerinde de var ama en belirgin bunlar

Eklentiler

• IMG_0188.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0171.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0193.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…