Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu cidosh salon takımını aldı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Buda köşe takımım Rengi bu olmayacak değiştiricez. Ben kırmızı düşünüyorum ama farklı renk seçenekleri tavsiyelerinizi beklerim

her iki takımda çok güzelmiş ben griyi sevdim eminim kırmızıda çok güzel durur iyi günlerde kullan

güle güle kullan çok güzeller...kırmızı biraz demode durabilir gibime geldi sanki kırmızı-siyah,kırmızı-krem rengi uyumu modası geçmiş gibi gelio bana ama sizin tercihiniz kötü durmaz..

güle güle kullan çok güzeller...kırmızı biraz demode durabilir gibime geldi sanki kırmızı-siyah,kırmızı-krem rengi uyumu modası geçmiş gibi gelio bana ama sizin tercihiniz kötü durmaz..

aynen bende sana katılıyorum ancak nişanlım tutturdu kırmızı olsun diye, bende onu kırmak istemiyorum

ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL YALNIZ KÖŞEM TAKIMIN GRİ KALSAYMIŞ KEŞKE BU RENGİ SEVERİM SOFT VE FERAH BİR RENK AMA KIRMIZIDA GÜZL OLUR SİZ NASIL RAHAT EDERSENİZ O GÜZELDİR CANIM GÜLE GÜLE KULLAN

Köşe takımın gri daha hoş olur bnce çok kibar :) Salon takımının sadece yastıklarını begenmedim ya çok büyük yada deseni olmamış onun haricinde yastıksız süpeer :) Güle güle oturn mululuklar dilerim :)

Işte kızlar salon takımım

Buda köşe takımım Rengi bu olmayacak değiştiricez. Ben kırmızı düşünüyorum ama farklı renk seçenekleri tavsiyelerinizi beklerim

çok tatlı model güle güle kullanın
bence köşe koltuk seçimini
patlıcan moru
mürdüm
yada kan kırmızısı seçmelisiniz harika duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…