Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu cidosh salon takımını aldı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Buda köşe takımım :16: Rengi bu olmayacak değiştiricez. Ben kırmızı düşünüyorum ama farklı renk seçenekleri tavsiyelerinizi beklerim

her iki takımda çok güzelmiş :nazar::nazar::nazar: ben griyi sevdim eminim kırmızıda çok güzel durur :16: iyi günlerde kullan :21:

güle güle kullan çok güzeller...kırmızı biraz demode durabilir gibime geldi sanki kırmızı-siyah,kırmızı-krem rengi uyumu modası geçmiş gibi gelio bana ama sizin tercihiniz kötü durmaz..

güle güle kullan çok güzeller...kırmızı biraz demode durabilir gibime geldi sanki kırmızı-siyah,kırmızı-krem rengi uyumu modası geçmiş gibi gelio bana ama sizin tercihiniz kötü durmaz..

aynen bende sana katılıyorum ancak nişanlım tutturdu kırmızı olsun diye, bende onu kırmak istemiyorum :17:

ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL YALNIZ KÖŞEM TAKIMIN GRİ KALSAYMIŞ KEŞKE BU RENGİ SEVERİM SOFT VE FERAH BİR RENK AMA KIRMIZIDA GÜZL OLUR SİZ NASIL RAHAT EDERSENİZ O GÜZELDİR CANIM GÜLE GÜLE KULLAN :nazar:

Köşe takımın gri daha hoş olur bnce çok kibar :) Salon takımının sadece yastıklarını begenmedim ya çok büyük yada deseni olmamış onun haricinde yastıksız süpeer :) Güle güle oturn mululuklar dilerim :)

Işte kızlar salon takımım :16::16:

Buda köşe takımım :16: Rengi bu olmayacak değiştiricez. Ben kırmızı düşünüyorum ama farklı renk seçenekleri tavsiyelerinizi beklerim

çok tatlı model güle güle kullanın:16:
bence köşe koltuk seçimini
patlıcan moru
mürdüm
yada kan kırmızısı seçmelisiniz harika duruyo:24:

Back
X