- 29 Aralık 2020
- 56
- 12
- 24
Kendimi bildim bileli hep kıllı, kilolu, şişman ve sırf böyle olduğu için de daha çok yemeye devan eden bir çocuktum haliyle endokrin doktorlarından hiç çıkmazdım hep bu kıl durumundan şikayetçi olmama rağmen tehşis konmaz diyet yazar baban da kıllı senin diyerek gönderilir umutsuzluğa kapılır şekere daha çok abanırdım. bu durumda ortaokul, lise yıllarım hep geçti. farklı bir şehire taşındıktan sonra orada tekrardan başladığım lazer epilasyon merkezinde estetisyen tavsiyesiyle tekrar bir kadın doğum doktoruna gittim ve yumurtalıklarımda kist olduğunu endokrine görünmem gerektiğini söyledi. endokrinci bunların kilo vererek gideceğini söyleyip metmorfin yazdı. 8 aylık bir süreç sonrası hiçbir gelişme yok elimde zaten gittikçe bozulan bedenim ve psikolojim kaldı. doktorum sendrom olarak kabul edilen ve bende neredeyse neden olabileceği tüm durumları barındıran bu duruma kilo ver geçer şeklinde yaklaşıyor. ne yapmam gerektiğini gerçektrn bilmiyorum 35 kiloya yakın fazlam yüz, boyun, dekolte, meme(üstü, yanları ve ortası da dahil), sırt, omuz, bel, popo her yerimde gördüğünüz kadarıyla fazlasıyla kıl, sivilce, leke ve kararma problemim var. vereceğiniz doğal, medikal önerilere, doktor tavsiyelerine açığım. ne yapmalıyım lütfen yardım edin ba
göbeğim
dekolte kısmı
sırtımın aşağı tarafları
dekolte bölgesi
sırtın üstleri
sırtımın aşağı tarafları
dekolte bölgesi
sırtın üstleri