Kan uyusmazliginin tedavisi var die biliyorum ben
Rabbimin mucizesi cok inşallah bizde mucize bebekler doğurcaz benim ümidim var arkadaslar Allahtan ümit kesmeyin dua edin çevrenizede ettirin farklı bir durum ihtimalide olsa Allahtan geldi Rabbimin şefkati bizden çok öyle kader ettiyse baş göz üstüne etcez doğum olarak içinizde en yakın benim görünüyor yedi haftam kaldı Rabbim gönlümüze ferahlık versin kolaylık versin
ne zor bi süreç rabbim.ama arkadaşlardan biri güzel demiş.en azından erken teşhis koyulmuş.iyisinede kötüsünede hazırlıklı olmanız için allah bi fırsat vermiş.inşallah inşallah inşallah Şafi ismi hürmetine bebeklerinize şifalar verir allhım.uzun ömürlü olsunlar
Dualarım bütün riskli gebeliklere .İnşallah hayırlısıyla sonunda bizim de yüzümüz gülerBebegime nonimmun hidrops teshisi kondu arkadaslar odemi cok fazla tum organlarini sarmis.. prof durumu cok kotu dedi.. ya dogmadan ölur yada dogduktan sonra olur olmese bile agir hasta yada odem yuzunden ozhrlu olma ihtimali var.. sebebi bulunamadigi icin gebelik sonlandirmada onermediler.. isim allaha kaldi artik dualarniza ihtiyacim var
kardeşinin ve bebğinin allah yardımcısı olsu canım.benim kızımdada kalp anomalisi vardı.yavrum 21 saat yaşadı.annesinin kuzusu hemen gitti.müdahale bile yapılamadı.ne zordu allahım.sen kimselere yaşatma ....Kardeşimin eşi 5 aylık hamile herşey yolundaydı bu gün bir haberle çok üzüldüm bebeğimizin küçük kalbinde çok önemli sorun var dediler anomali. Dua ediyorum inşallah yanlıştır ama doğruysada yapacak bişey yok verende Allah alanda takdiri ilahi boynumuz kıldan ince acizliğimiz böyle durumlarda daha sert çarpıyor bize şunu biliyorumki asıl sabır musibet ilk tosladığında gösterilir bunlar birer imtihandır bebeğini kaybeden arkadaşım sabret ve 4 yaşındaki oğlun için şükret yavrun bir melek seni cennette bekliycek bir gün ona kavuşacaksın Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü yüklemez.
Geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah tanısı aynı mı yine bizde Hipoplastık sol kalp sendromu yüzünden kaybettik malasef 3 ay oldu . şimdi yine bir bebek istiyorum Rabbim nasip ederse inşaallah yine aynı acıları yaşamak çok zor Allahım kolaylıgını versın insallah..Aynı acıyı ikinci kez yaşıyorum ben. Allah sizlere yaşatmasın
Tanı koyamıyorlar ama bulgular yine aynı. Kalp yetmezliği var. Evlat acısını bir kez yaşamak zor ama ikinci defa aynı şeyleri yaşamak tarif bile edilemez. Yavrum karnımda can çekişirken elimden hiçbirşey gelmiyor. Çok çaresizim. Bende genetik bir rahatsıLık olabileceğimden şüpheleniyor doktorlar. Onun için de sağlıklı bebek doğurma ihtimalim yokmuş sanırım. Zaten benim de daha fazla umut edip yıkılmaya yüreğim kalmadıGeçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah tanısı aynı mı yine bizde Hipoplastık sol kalp sendromu yüzünden kaybettik malasef 3 ay oldu . şimdi yine bir bebek istiyorum Rabbim nasip ederse inşaallah yine aynı acıları yaşamak çok zor Allahım kolaylıgını versın insallah..
çok geçmiş olsun canım ya.üzüldüm ne denirki.ama ümidini kesmemişsin ne güzel.ama rabbimin herşeyinde var bi hayır.bak önceden farkedilmiş.ve kendini hazırlama fırsatın olmuş.bizde sağlıklı bi bebek beklerken aniden gitti maalesef.şok üzerine şok yaşadık.Merhaba, benim dogumuma yaklasik 3 hafta kaldi. Maalesef bebgimde cok agir kalp anomalileri var. hipoplastik sol kalp, kalbi sagda, damarlar tam gelismemis ve de ayni zamanda damarlar ters (TGA deniliyor) aldirin dediler ama dinlemedim. Bu kadar anomali ile su ana kadar yasamasi bile bir mucize. Her gun dua ediyorum belki bir mucize olur diye. Ama anladigim kadariyla sizin de yazdiklarinizdan bebegim bir melek olacak. Geceleri 4 yasindakinogluma sarilio agliyorum. Allah hepimize sabir versin. Neler yasayacagimizi bilmeden ilerlemek de en kotusu.
Az once dogum icin cantayi hazirladim ama icine ne koyacagimi bilmeden. Yurtdisinda bu bebekler cok guzel yasiyor, kac kisi ile konustum ama maalesef Turkieyde vaka az olunca sanirim dokotrlarin da deneyimi ona gore az oluyor.
Ne yapicagimi bilmeden gidecegim hastaneye, bana tavsiyesi olan varsa arkadaslar lutfen paylassin...
Allah hepinizden razi olsun..