ciddi kalp anomalisi tanısı konan 22 haftalık oğlumu aldırmak zorunda kaldım

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum aldırma fikri çok kötü hele ki içinde kıpır kıpırken vicdan azabı da üstüne ben 26 haftalıkken öğrendim bana da aldır dediler biz kararımızı verene kadar hep ağladım ve bu bebeğe kıyamayacağımı düşündüğümde rahatladım ben bu bebeği aldıracağıma veren Allah alan Allah doğum yapayım ne olursa olsun beklemek çok mu kolay hiç değil ne yaşıcaz hiç bilmiyorum ve benim yaşadığım yer bu bebeğe müdahale edilebilecek bir yer değil doğum için Eskişehire gidicez doktorumuz orda yani tamamen büyük bir sıkıntının içine düştük imtihanımız ağır Rabbim yardım etsin inşallah Rabbime sığın inşallah sende bir sıkıntı olmaz dua et şunuda düşün bu imtihan sende yok sadece yalnız değilsin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Cok agir imtihan.. allahim yardimcimiz olsun merhametini esirgemesin bizden.. destegin icin tesekkur ederim insallah senin icinde hersey sonunda iyi olur.. rabbim saf salim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Cok agir imtihan.. allahim yardimcimiz olsun merhametini esirgemesin bizden.. destegin icin tesekkur ederim insallah senin icinde hersey sonunda iyi olur.. rabbim saf salim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Amin dua etmekten baska birşey gelmiyor rabbime sığıncaz inş erken vakitte ögrendik çoğu bebeğe tanı koyulmadan bebek doğuyor ve anne birşey anlamadan bebek ölüyor rabbim bize dua etme fırsatı verdi erken tanısı konularak çok üzülüyorum artık kendi kendime konuşmaya başladım süreç ağır inşallah bu günlerde geçecek

bende kalp anomalili bir bebek.bekliyorum..zaman gecmiyor sanki..

teshiniz neydi?bnmde 100binde 9 orannd.Gorunuyormus..taussig bing anomalisi

Hipoplastik sol kalp sendromu bebeğin kalbinde sol ventrikul gelişmemiş buyuk arter aort gelişmemiş ameliyatları var cok ağır rabbim yardımcın olsun kac haftalıksın

Hipoplastik sol kalp sendromu bebeğin kalbinde sol ventrikul gelişmemiş buyuk arter aort gelişmemiş ameliyatları var cok ağır rabbim yardımcın olsun kac haftalıksın

26 haftalık...onu görüp koklayıp kaybetmekten çok korkuyorum ama bir taraftan da hazırlıyorum kendimi bu duruma..dığduğunda ameliyat olacakmış..cok büyük bir sınav..

26 haftalık...onu görüp koklayıp kaybetmekten çok korkuyorum ama bir taraftan da hazırlıyorum kendimi bu duruma..dığduğunda ameliyat olacakmış..cok büyük bir sınav..
Sana sonlandırmayı önerdiler mi

hayir..yapamazdim zaten..
Demekki bebeğinin ameliyatları cogunda basarılı bana sonlandır dediler 26 haftalıkken ameliyat olması durumu çok kötü tabi söylede durum var senınkinin sansı benim yavruma göre daha fazla dua et daha kötü durumda olanları düşün ve moralini bozma

Bebegime nonimmun hidrops teshisi kondu arkadaslar odemi cok fazla tum organlarini sarmis.. prof durumu cok kotu dedi.. ya dogmadan ölur yada dogduktan sonra olur olmese bile agir hasta yada odem yuzunden ozhrlu olma ihtimali var.. sebebi bulunamadigi icin gebelik sonlandirmada onermediler.. isim allaha kaldi artik dualarniza ihtiyacim var

Allahtan ümit kesilmez rabbim yardımcın olsun cok üzüldüm bizlerin ağır imtihanı bunlar dua edicez rabbim böyle sıkıntılar inş yine vermez

kader bu işler..açıkcası cok ümitlenmek istemiyorum..dua edip bekliyorum...Rabbim hepimize hayırlısını hayırlınında kolayını nasip etsin..

kan uyuşmazlığınız yok dimi?Rabbim hayırlarla karşılaştırsın..hepimizn sınavı..

ne zor bi süreç rabbim.ama arkadaşlardan biri güzel demiş.en azından erken teşhis koyulmuş.iyisinede kötüsünede hazırlıklı olmanız için allah bi fırsat vermiş.inşallah inşallah inşallah Şafi ismi hürmetine bebeklerinize şifalar verir allhım.uzun ömürlü olsunlar

kan uyuşmazlığınız yok dimi?Rabbim hayırlarla karşılaştırsın..hepimizn sınavı..
Hyr yok keske olsaydi.. tedavisi mumkundu o zman ismide non immun degil immun hidrop olurdu..
-----------------------
Dualariniz icin tesrkkur ederim bu arada.. allah bebekleriniz sag salim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin

Hyr yok keske olsaydi.. tedavisi mumkundu o zman ismide non immun degil immun hidrop olurdu..
-----------------------
Dualariniz icin tesrkkur ederim bu arada.. allah bebekleriniz sag salim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin

canım benim napalım...bak bizde birde kan uyuşmazlığı var..bu gebelikten sonrası için bile ümitlenemez oldum:)gülüyorum..alışalım istiyorum..hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah..mucizeler Rabbim den...

Kan uyusmazliginin tedavisi var die biliyorum ben

Cok uzgunum bunun nasil bir aci oldugunu biliyorum senin hikayene cok benzemesede bende 23 haftalik oglumu kaybettim benim rahim agzim yetersiz cocugumu tutamadi biz karar vermek zorunda kalmadik kendisi kararini vermisti zaten ben 4 gun dogum sancisi cektim inanilmaz bi aciydi 1 dkikada 5 kasilma oluyodu nirmal dogumla dogdu

Sen evlat acinin ustune bir de vicdan azabin var ama simdi hassas oldugun icin boyle ben fen ogretmeniyim kalbin yapisini drlar kadar degil tabiki ama yine de iyi bilirim bu yuzden sana diyorum ki sen en dogrusunu yaptin sana da zarar verecekti ki yasama sansi yok gibi birseydi ama evlat acina bisey diyemiyecegim o hic gecmeyecek ama sen alisacaksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…