Olabilir, ben kapşonumu kapatmıştım mandal tokayla toplamıştım saçımı. Arkadaşım da platin sarısı saçları açıktı. Her ne olursa olsun bize bakarak sesli bir şekilde bunla dalga geçme hakkı yok bence.Sizin veya arkadaşınızın saçı onlara göre absürt mü görünüyordu acaba saçtan dolayı mı öyle dediler
Tabiki kimsenin kimseyle dalga geçmeye hakkı yok zaten sözüm ona onlara göre absürt. Ben sadece tavuk kafası deyince saç geldi aklıma başka neye öyle denir kiOlabilir, ben kapşonumu kapatmıştım mandal tokayla toplamıştım saçımı. Arkadaşım da platin sarısı saçları açıktı. Her ne olursa olsun bize bakarak sesli bir şekilde bunla dalga geçme hakkı yok bence.
Bana da öyle geldi de tavuk kafası neye benzer ki aşaçalaöşa sinirim bozulduTabiki kimsenin kimseyle dalga geçmeye hakkı yok zaten sözüm ona onlara göre absürt. Ben sadece tavuk kafası deyince saç geldi aklıma başka neye öyle denir ki
Sizin ya da arkadaşınızın saçları için demiş olma ihtimalleri yüksek, çoğunlukla dağınık veya bakımsız göründüğünde “ne o öyle tavuk kafası gibi yoluk saçlar” denir ama tabii adamların yaptığı ayıp kendilerini ilgilendirmeyen işlere burnunu sokan çok oluyor maalesef.Bana da öyle geldi de tavuk kafası neye benzer ki aşaçalaöşa sinirim bozuldu