6 iken kanamam oldu ama normal kan değildi kahverengi gibi tabi miktarı regl gibi fazla ve 5 gün sürdü ama beta 0 oldu mu diye batırmadım hiçYakınınızın tıp diploması var mı? Bu kadar mantıklı fikirlerini literatürle buluştursun çünkü boşa gitmesin.
Olur mu öyle şey, betanız düşmüş
Eğer düşmeseydi ve kanamanız olsaydı yetleşme kanaması ihtimali vardı ama şu an kimyasal gibi duruyor maalesef. Yine de kan verin bence6 iken kanamam oldu ama normal kan değildi kahverengi gibi tabi miktarı regl gibi fazla ve 5 gün sürdü ama beta 0 oldu mu diye batırmadım hiç
Ya evet doktorla sadece telefonla görüştüm bu süreçte ve doktorda kimyasal dedi ama sadece içimde bi kuşku kaldıEğer düşmeseydi ve kanamanız olsaydı yetleşme kanaması ihtimali vardı ama şu an kimyasal gibi duruyor maalesef. Yine de kan verin bence
Evet doktorda kimyasal dedi ama telefonla görüştüm sadece muane etmedi hiç içimde şüphe kaldı benimde çünkü beta 0 oldu mu diye baktırmadım hiçSizi üzmek istemem ama kimyasal gebelik geçirmişsiniz gibi duruyor
Biri düştüğünde değer biraz düşüp sonrasında yükselme olmuş olabilir mi acaba diyorum bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum artıkikiz olsaydı değer düşmezdi. bebeklerden biri düşse nile diğer bebek hormon salgılamaya devam edeceği için sürekli bir artış olurdu. o yüzden ben sanmıyorum ikinci bir bebek olduğunuz
Çok doğru belirsizlikten düşünmekten kafayı yiecem ama test yapmaktan da korkuyorum biraz umudum olsa yapacamBence mutlaka tekrar kan verin. Sıfırlama var mı emin olursunuz. Yoksa belirsizlik insanı deli eder
öyle bir sey mümkün değil. en kötü artış önceye göre yavaslar. değerin bir kez bile istenen sekilde artmaması veya düşmesi sağlıksız gebelik demektir. bu zamana kadar söylediğiniz gibi bir durum ben hiç görmedim ve çok mantıklı da gelmiyorBiri düştüğünde değer biraz düşüp sonrasında yükselme olmuş olabilir mi acaba diyorum bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum artık
Boşuna kafamı kuşkularda doldurmamak daha doğru anlaşılan teşekkür ederimöyle bir sey mümkün değil. en kötü artış önceye göre yavaslar. değerin bir kez bile istenen sekilde artmaması veya düşmesi sağlıksız gebelik demektir. bu zamana kadar söylediğiniz gibi bir durum ben hiç görmedim ve çok mantıklı da gelmiyor
En güzeli yüzleşmek hem boşuna zaman kaybı artı stresse ne gerek var. Neyse onu biran önce öğrenmek en güzeli hoşumuza gitsede gitmesede. Yeni bir yol çizebilmek adına ne olduğunu bilmemiz gerekirÇok doğru belirsizlikten düşünmekten kafayı yiecem ama test yapmaktan da korkuyorum biraz umudum olsa yapacam
Çok haklısınzEn güzeli yüzleşmek hem boşuna zaman kaybı artı stresse ne gerek var. Neyse onu biran önce öğrenmek en güzeli hoşumuza gitsede gitmesede. Yeni bir yol çizebilmek adına ne olduğunu bilmemiz gerekir
Evet kimyasal dedi doktor kendi kendime gereksiz kuruntu yapmışım benimde 16 dan 6 ya düştüMuhtemelen kimyasal gebelik geçirdiniz gecmis olsun. Değer artsa bile sağlıksız ilerler Allah korusun dış gebelige kadar gider böyle bir durum.
Benim de bu sene başında 10 olan degerim 5 in altina düşmüştü ve kimyasal olmuştu