Cidden artik kafayi yiyeceğim

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
Kızlar iyi akşamlar. Sizle dertleşmeye çok ihtiyacım var.Daha önce konu açmıştım çocuğumu ozel durumundan dolayı, kayinvalideninde balkonunu güvenli bulamadığım için tek göndermek istemiyorum demiştim.Bugun kv aradım farklı bi konu için sonra gelme gitmeden konu açıldı.Ben de; anne torununuzu biliyorsunuz aşırı hareketli bi cocuk lütfen arayıp veya gelip alıp sizde tek vakit geçirmesini istemeyin dedim.Balkona önlem almadan tek başına göndermicem dedim. Tamam biz de torun görmeyiz o zaman dedi.Para diye öluyo bu insanlar tamam biz bilseler yaptiririz demiyorlar. Çünkü paraları gider .Kapattık telefonu. Ben onların balkoj7 yaptırırım desem o kadar maliyetli tedaviler seanslar alıyoruz ki zor yetisiyoruz zaten.Durumlari kötü olsa anliyam ama dik basliliktan cimrilikten yaptırmiyo. Neyse Şimdi gene bu gönderme konusu açılırsa artık sinirlerime hakim olamamaktan korkuyorum. Es kişide beni arada bırakma diyo onunda kalıbına tükürcem artık senin çocuğunun güvenliği söz konusu diye neden arada kalasan pısırık

Önceki konuyu ve balkonun durumunu bilmiyorum da,Balkonun bir kapısı yok mu Allah aşkına kilitlesinler çocuk çıkmaz.Tabi ki uyarır söylersiniz de bunu mesele etmek saçma geldi bana. Belki kapattıracak vs durum yok oraya harcama yapmak zorunda mı.
Durumları çok çok iyi var yemez tipler.

Bence siz başka konulardan öfkelisiniz. Patlama yeriniz balkon olmuş. Camlara, kapılara takılan güvenlik apartları var. İpli filan, kapı tam açılmıyor. Alıp takın. Yüz lira filan.

Birde çocuğunuzun özel durumunu merak ettim. Balkona çıkamayacak durumda mi? Hiperaktif filan mı?

Diğer konuda da sizi haksız bulmustum.cocugunuzu onemsemeniz güzel bisey ama sırf torunlarını görmek için neden balkonların değiştirsinler.siz abartiyosunuz hadi yazın olsa neyse ama kış ortasi çocuk zaten çıkmaz balkona.

Eğer dediğiniz gibi maddi imkanları yerindeyse yapmak zorundalar çünkü adı üstünde çocuk eğriyi doğruyu bilmez. Şimdi gelip başkasının evine karışamaz demeyin kadın çocuğunu düşünüyor başka bir şey değil.

Kızlar iyi akşamlar. Sizle dertleşmeye çok ihtiyacım var.Daha önce konu açmıştım çocuğumu ozel durumundan dolayı, kayinvalideninde balkonunu güvenli bulamadığım için tek göndermek istemiyorum demiştim.Bugun kv aradım farklı bi konu için sonra gelme gitmeden konu açıldı.Ben de; anne torununuzu biliyorsunuz aşırı hareketli bi cocuk lütfen arayıp veya gelip alıp sizde tek vakit geçirmesini istemeyin dedim.Balkona önlem almadan tek başına göndermicem dedim. Tamam biz de torun görmeyiz o zaman dedi.Para diye öluyo bu insanlar tamam biz bilseler yaptiririz demiyorlar. Çünkü paraları gider .Kapattık telefonu. Ben onların balkoj7 yaptırırım desem o kadar maliyetli tedaviler seanslar alıyoruz ki zor yetisiyoruz zaten.Durumlari kötü olsa anliyam ama dik basliliktan cimrilikten yaptırmiyo. Neyse Şimdi gene bu gönderme konusu açılırsa artık sinirlerime hakim olamamaktan korkuyorum. Es kişide beni arada bırakma diyo onunda kalıbına tükürcem artık senin çocuğunun güvenliği söz konusu diye neden arada kalasan pısırık
Balkon güvenli bile olsa ebeveyni yanında yokken küçücük çocuğun ne işi var nenesinin evinde..

Asla korkutmak gibi olmasin ama onlem alin siz haklisiniz diyecegim.seneler once bie arkadasimin ablasi oglunu babasiyla babannesine gonderiyor cocuk 4 yasinda. Balkondan dusup vefat ediyor. Bir sene evli kalabildiler. Arkadasimin ablasi daha fazla tahamul edemedi. Esinden evliliginden evladindan oldu tum hayati bitti.lutfen onlem alin bu evham falanda degil ayrica birsey bir defa oluyor. Dustukten sonra care yok.Allah korusun

Bence siz başka konulardan öfkelisiniz. Patlama yeriniz balkon olmuş. Camlara, kapılara takılan güvenlik apartları var. İpli filan, kapı tam açılmıyor. Alıp takın. Yüz lira filan.

Birde çocuğunuzun özel durumunu merak ettim. Balkona çıkamayacak durumda mi? Hiperaktif filan mı?

Asla korkutmak gibi olmasin ama onlem alin siz haklisiniz diyecegim.seneler once bie arkadasimin ablasi oglunu babasiyla babannesine gonderiyor cocuk 4 yasinda. Balkondan dusup vefat ediyor. Bir sene evli kalabildiler. Arkadasimin ablasi daha fazla tahamul edemedi. Esinden evliliginden evladindan oldu tum hayati bitti.lutfen onlem alin bu evham falanda degil ayrica birsey bir defa oluyor. Dustukten sonra care yok.Allah korusun
Bugün konuştuk kp diyo ki çocuğu kıskanıyorsun seninde çocuğun sana aynısını yapar.Bende dedim ki kıskanmıyorum önleminizi alın ben de gonderiyim o kadar kıt insanlar ki evli olmasam sokakta yanlarından geçerken selam vermeyecegim insanlar

Çocuğu tek göndermeme konusunda haklısınız. Bende olsam göndermem en azından babasıyla gönderirim kendim gitmiyorsam ama babasının da çok dikkatli olduğuna eminsem gönderirim.
Yaz ayında olsa tamam haklısınız balkon konusunu gündeme getirmekte ama şuan havalar soğuk zaten. Balkon kapısını kilitleyip anahtarı saklasınlar öyle otursunlar evde, bundan ne zarar gelir? Siz annesiyseniz onlarsa babaanne ve dedesi. Görmek, sevmek istemekte haklılar. Biraz orta yolu bulmaya çalışın. Böyle şeyler için can sıkıp sorun çıkarmaya değmez ki. Bence siz kayın aileyi pek sevmiyorsunuz, bu balkon işi de biraz bahanesi olmuş. Ama şunu unutmayın kayın ailesiyle mesafeyi koruyacak kişi eşiniz. Eşiniz diyecek ki ailesine "anne, baba özlüyorsanız hafta içi siz gelin sevin torununuzu, hafta sonu biz size yine ayda 2 veya 3 kere gelelim ama zaten hafta sonu bir pazar evdeyim, onu da eşimle, çocuğumla vakit geçirmek istiyorum, dinlenmek istiyorum".
Eşiniz bunu diyebilse zaten sorun kalmayacak. Sizin asıl derdiniz her hafta sonun kayınvalidenize gitmeniz muhtemelen. Eşinize de bunu net şekilde söyleyemedikçe kendinize dert ediniyorsunuz balkonu. Balkon bahanesi oluyor yani.

Ben her pazar oraya gitmek zorunda değilimki ama çekirdek aile olarak takılamayacak miyiz.
Her pazar gidin demedimki haftaici siz oturmaya cagirin cay icmeye o hafta oyle gecsin sonraki hafta gotmeyin isimiz var diyin sonraki hafta gidin yani herseyi tek tek soylemeyelim duzeninizide siz kurun balkon takintinizida birakin artik takintimi bahanemi siz daha iyi bilirsiniz

Her pazar gidin demedimki haftaici siz oturmaya cagirin cay icmeye o hafta oyle gecsin sonraki hafta gotmeyin isimiz var diyin sonraki hafta gidin yani herseyi tek tek soylemeyelim duzeninizide siz kurun balkon takintinizida birakin artik takintimi bahanemi siz daha iyi bilirsiniz
Burda birden fazla kişi balkon bahane mi yazmıştı bahane olsa burda konu neden açayım, yada onlara demir yaptırın gönderirim neden diyeyim

Çocuğunuz dehb falan mı? Endişenizi anlıyorum ama sonuç olarak onlar da babannesi ve dedesi inanın kötülüğünü istemezler ona göre dikkat ederler emanet çocuk sonuçta. Biraz rahatlayın bu size de çok iyi gelir arada çocuğu bırakıp eşinizle konsere, romantik bi yemeğe çıkabilirsiniz. Yazın bu önlemleri arttırabilirsiniz ama kışın biraz gevşeyin. Kapıya takılan güvenlik aparatları var onlara bakabilirsiniz çok pratik

X