- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- Konu Sahibi Yavrumveben
Kızlar iyi akşamlar. Sizle dertleşmeye çok ihtiyacım var.Daha önce konu açmıştım çocuğumu ozel durumundan dolayı, kayinvalideninde balkonunu güvenli bulamadığım için tek göndermek istemiyorum demiştim.Bugun kv aradım farklı bi konu için sonra gelme gitmeden konu açıldı.Ben de; anne torununuzu biliyorsunuz aşırı hareketli bi cocuk lütfen arayıp veya gelip alıp sizde tek vakit geçirmesini istemeyin dedim.Balkona önlem almadan tek başına göndermicem dedim. Tamam biz de torun görmeyiz o zaman dedi.Para diye öluyo bu insanlar tamam biz bilseler yaptiririz demiyorlar. Çünkü paraları gider .Kapattık telefonu. Ben onların balkoj7 yaptırırım desem o kadar maliyetli tedaviler seanslar alıyoruz ki zor yetisiyoruz zaten.Durumlari kötü olsa anliyam ama dik basliliktan cimrilikten yaptırmiyo. Neyse Şimdi gene bu gönderme konusu açılırsa artık sinirlerime hakim olamamaktan korkuyorum. Es kişide beni arada bırakma diyo onunda kalıbına tükürcem artık senin çocuğunun güvenliği söz konusu diye neden arada kalasan pısırık