Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol cnm ikinci elini bulmak zor gercekten internette daha uyguna da var ama yarin bir gun bozulsa falan karsimda bir muhatap olmaz diye almadim acikcasi. ama guzel olmasina sevindim kizim 5.5 yasinda, vakit gecirip eglenebilecegi bir sey lazimcanım bende var ama çok yeni aldık:mağazadan değilde internetten araştırarak al istersen.mağazada 160 tl falan dahada fazla bazı mağazalda.internetten 140 a alabilirsin.biz bayıldık kesinlikle her kız çocuğunda olmalı. oğlum var o bile çıldırıyor görünce:) çok eğlenceli 2.el bulamayabilirsin ama bulamasan bile sıfırını internetten takip ederek al derim.çok güzelmiş çok...
cnm inan ben de cok bilmiyorum kizim tv de gordu istiyor haliyle oyuncakcida baktim ebatlari buyukce, biberonlari emzigi ignesi vs. var hastalaniyor kizin da iyilestiriyor :)boyle bir cok bebek var.almanyada yasiyorm.butarz bebekler genelde ayni.bilmedigimiz bir ozelligimi var.guzelbiseyse bende kizima almak isterim
olur cnm fiyat ne dusunuyorsun ne zaman aldiniz yeni miIlgileniyorsaniz foto koyarim
cnm fiyati ve kullanim durumu nedir butun parcalari tam degil mi.
cnm bir sey sorabilir miyim. bebek icin cok eglenceli demissin ya ben videolarini seyrettim sadece agliyor ve biberonunu verip ates olcup igne yapiyorsun vs. bundan baska bilmedigimiz bir ozelligi var mi merak ettim :)canım bende var ama çok yeni aldık:mağazadan değilde internetten araştırarak al istersen.mağazada 160 tl falan dahada fazla bazı mağazalda.internetten 140 a alabilirsin.biz bayıldık kesinlikle her kız çocuğunda olmalı. oğlum var o bile çıldırıyor görünce:) çok eğlenceli 2.el bulamayabilirsin ama bulamasan bile sıfırını internetten takip ederek al derim.çok güzelmiş çok...
Bende de var canım ağlıyor ateşi çıkınca yüzü kızarıyor 4 tane biberonu var şurup ve süt sanırım. ateşi çıkınca şurubunu veriyorsun ve iğne vuruyorsun.Uyku moduna geçiyor. Emziği karanlıkta parlıyor. Başka bir özelliği yok ama çok şeker bir bebek.Baby alive de var bende ama ciccio bello daha güzel.Ben tamamen gerçek bebek görünümlü yumuşak et bebeklerden almak için araştırırken bu bebeğe rastladım silikon gibi yumuşak olanlar çok zararlıymış diye vazgeçip, c.belloyu aldım.Alalı 5 yıl oldu Şimdi de küçük kızımda kullanmayı düşünüyorum.cnm bir sey sorabilir miyim. bebek icin cok eglenceli demissin ya ben videolarini seyrettim sadece agliyor ve biberonunu verip ates olcup igne yapiyorsun vs. bundan baska bilmedigimiz bir ozelligi var mi merak ettim :)
sagol cnm cevap icin cok tesekkur ederim demek 5 yil oldu ben de gecen yildan beri piyasada zannediyordumBende de var canım ağlıyor ateşi çıkınca yüzü kızarıyor 4 tane biberonu var şurup ve süt sanırım. ateşi çıkınca şurubunu veriyorsun ve iğne vuruyorsun.Uyku moduna geçiyor. Emziği karanlıkta parlıyor. Başka bir özelliği yok ama çok şeker bir bebek.Baby alive de var bende ama ciccio bello daha güzel.Ben tamamen gerçek bebek görünümlü yumuşak et bebeklerden almak için araştırırken bu bebeğe rastladım silikon gibi yumuşak olanlar çok zararlıymış diye vazgeçip, c.belloyu aldım.Alalı 5 yıl oldu Şimdi de küçük kızımda kullanmayı düşünüyorum.
Önemli değil canım o zamanlar bu kadar yaygın değildi internetten almıştım.sagol cnm cevap icin cok tesekkur ederim demek 5 yil oldu ben de gecen yildan beri piyasada zannediyordum