- Konu Sahibi CiciliBicili
-
pazartesi günü inşallah istedigim gögüslere kavuşacam izmirde cenk tokat ameliyatımı yapacak ama hala bi aksilik olurmu, istedigim gibi olmassa ilerde pişman olurmuyum diye düşünmekten yorulmuş durumdayımve çook korkuyorum motive olmaya çok ihtiyacım var ameliyatım kas altı meme altı kesisiyle yapılacak büyüklügü 250 cc dedi doktorum ama ameliyatta kendisi karar verecek ben dogal ama büyük istiyorum küçükmü olur acaba:98:
Merhaba canım bende Dr.Cenk TOKAT a ameliyatımı oldum, benim çok sancılı, ağrılı geçti ilk 1 haftam, sonrasında ağrılar yavaş yavaş azalmaya başladı ama bu durum kişiden kişiye göre değişir, ameliyat sonrasında hareketlerin kısıtlandığı gibi sürekli sırt üstü yatacaksın bu da seni çok rahatsız edecektir, sargıların çıkarıldıktan sonra sporcu sütyene geçeceksin bunları Cenk Bey size söyleyecektir. Göğüslerinde sertlik ve ödem olacaktır tabi masajlarla zamanla düzelecektir. Bende çok korkmuştum ameliyata girerken ama korkma canım Cenk Bey ameliyat sırasında sana yakışabilecek büyüklükte ki protezleri deneyip karar verecektir, benim de öyle olmuştu. Ameliyat sonrası oluşabilecek her türlü komplikasyonları iyi düşün 2. ameliyat olma riskleri vardır canım bu tür ameliyatlarda... Ben yaşadığım, yardımı dokunabileceği tecrübelerimi yazdım sana. Pazartesi ameliyatını olacaksan sana şimdiden geçmiş olsun canım, iyi olman dileğiyle...
emolyacım sen nasıl oldun?
pazartesi günü inşallah istedigim gögüslere kavuşacam izmirde cenk tokat ameliyatımı yapacak ama hala bi aksilik olurmu, istedigim gibi olmassa ilerde pişman olurmuyum diye düşünmekten yorulmuş durumdayımve çook korkuyorum motive olmaya çok ihtiyacım var ameliyatım kas altı meme altı kesisiyle yapılacak büyüklügü 250 cc dedi doktorum ama ameliyatta kendisi karar verecek ben dogal ama büyük istiyorum küçükmü olur acaba:98:
herşey yolunda gider ve istediğin gibi olur inş mutlu olmak için bazı zorluklarada göz yumcan..ömür boyu mutluluk için 3 5 gün zorlanmaya değmez mi ...
inşallah canım iyi dilerklerin için sagol ömür boyu sürecek bir mutluluk için elbetteki deger :18:
Canım gün geçtikçe biraz daha iyi oluyorum Allah a çok şükürağrılarım devam ediyor ama aksatmadan masajlarımı yapıyorum, daha iyi olmaya çalışıyorum canım, Allah tan hepimize sağlık diliyorum. Gizemcim sende iyisindir umarım, kendine iyi bak, iyi geceler. :80:
kızlar meraba ameliyatımı oldumçok sıkıntılı geçti ilk gün çok agrım vardı mide bulantısı sürekli kustum bu yüzden ilaçta alamadım şu an biraz daha iyiyim ama gece uyumak yatıp klakmak çok zor bukadar sıkıntılı olacagını tahmin etmiyordum dual plan 275 cc takılmış şuan sargıda yarın kontrolüm var çok merak ediyorum umarım herşey yolundadaır ilk gün çok pişman oldum bukadar acıya degermi diye ama inş. deymiştir
kızlar meraba ameliyatımı oldumçok sıkıntılı geçti ilk gün çok agrım vardı mide bulantısı sürekli kustum bu yüzden ilaçta alamadım şu an biraz daha iyiyim ama gece uyumak yatıp klakmak çok zor bukadar sıkıntılı olacagını tahmin etmiyordum dual plan 275 cc takılmış şuan sargıda yarın kontrolüm var çok merak ediyorum umarım herşey yolundadaır ilk gün çok pişman oldum bukadar acıya degermi diye ama inş. deymiştir
bende ıyıyım canım..masajlarını ılk 6 ay hıc aksatma..sekıl almasında da cook onemlı ve sıkı bır sporcu sutyenı kullan..sana zaten cenk bey söylüyodur ne yapman gerektıgını..
bı altı aylık surecte dahada guzellesecek goguslerın ve sımdı ızlerın kırmızı seklı bıseye benzemıyodur ama benımde ılk baslarda oyleydı..taban genıs ucu sıvrı bır fuze gorunumundeydı ama zamanla cok dogallastılar..resımlerımı gordunmu bılmıyorum ama bakabılırısın ne kadar cok degısım olduguna.
ıyı bak kendıne canım..mutlu kal
Masajlarımı günde 3 defa toplam 15 dakika yapıyorum canım hiç aksatmadan. Cenk Bey de masajlarımı aksatmamamı söyledi ama sporcu sütyen kullan diye diretmedi sadece balensiz sütyene geçebilirsin dedi ama ben yinede hala sporcu sütyen kullanıyorum çünkü göğüslerimi iyi sarıyor. Gizemcim ben senin fotoğraflarını gördüm ilk şekiller değil ama son hali çooook güzeller canımGüle güle bir ömür boyu kullanman dileğiyle...İyi geceler. :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?