• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicilibicili meme estetigi ameliyatı

kızlar profilime resim ekledim 4günlük hali davet yollayıp bakabilirsiniz yorumlarınızı çok merak ediyorum

Cicilibicili merhaba arkadaşlık isteğimi kabul edersen ben de görmek istiyorum fotoları lütfen. Cenk beye yaptırabilirim ben de. Hala tam karar vermiş değilim. Gizeml sağolsun yardımcı oldu sen de eklersen sevinirim.

Kızlar merhaba, ben de bu operasyonları yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok ! balon gibi, kocaman gögüsler istemiyorum, dogal,dolgun ve dokunulası memişler istiyorummm :) ama çok da korkuyorum. İzmirde olmayı düşünrsem aklımda Ufuk, Cenk ve Ahmet beyler var. Fiyatları aşağı yukarı aynı. sormak istediğim,his kaybı yasayan varmı? bir bayan oldugunu yazms hepten kokrtum :( hissimi kaybedersem benim için cinselliğin büyük kısmı son bulur :( olan arkadaslar geçen süre ve his durumlarını yazarlarsa doktorları ve nereden ameliyat olduklarını, benm gibi korkanlara da yardımcı olmus olurlar.
Bir de bir ay içinde yaptırsam,agustosta durumum nolur ?tatile gidicez de =S
İnat ettim bende yaptırıcam :(

Kızlar merhaba, ben de bu operasyonları yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok ! balon gibi, kocaman gögüsler istemiyorum, dogal,dolgun ve dokunulası memişler istiyorummm :) ama çok da korkuyorum. İzmirde olmayı düşünrsem aklımda Ufuk, Cenk ve Ahmet beyler var. Fiyatları aşağı yukarı aynı. sormak istediğim,his kaybı yasayan varmı? bir bayan oldugunu yazms hepten kokrtum :( hissimi kaybedersem benim için cinselliğin büyük kısmı son bulur :( olan arkadaslar geçen süre ve his durumlarını yazarlarsa doktorları ve nereden ameliyat olduklarını, benm gibi korkanlara da yardımcı olmus olurlar.

his kaybı çok karşılaşılan bir durum değil iyi bir doktor seçtikten sonra bence bundan korkmamalı
ben ısparta da oldum ameliyatımı 1 sene oluyor çok memnunum doktorumun hiçbir hatası olmadı ben şanslıydım iyi bir doktorum vardı
ben mayısta ameliyat oldum temmuzda tatile gittim fazla yüzmekten dolayı sağ göğsüm bana çok çektirdi tatil sonrası doktorum hep sağ göğsümle uğraştı tatile gitsen de kendini yorma sonrası acı verici olabiliyor :34:

kızlar cenk beye ameliyat olanlar son durum ne ??? memişler iyice yumusadı mı ? iyi ki olmusum diyor musunuz??? tavsiye ediyor musunuz olarak ? benim bir sıkıntı oldu izin planımda izmirde de olmam gerekebilir, cenk bey, ahmet bey, ufuk bey arasında bir kıyas yapsak en çok kimin hastaları memnun ? bir de dual plan önerir misiniz? hayret ettim agrısız derler millet agrıdan ölmüş :((

kızlar cenk beye ameliyat olanlar son durum ne ??? memişler iyice yumusadı mı ? iyi ki olmusum diyor musunuz??? tavsiye ediyor musunuz olarak ? benim bir sıkıntı oldu izin planımda izmirde de olmam gerekebilir, cenk bey, ahmet bey, ufuk bey arasında bir kıyas yapsak en çok kimin hastaları memnun ? bir de dual plan önerir misiniz? hayret ettim agrısız derler millet agrıdan ölmüş :((

slm cherry87, benim ameliyat olali 7 ay oldu, kivami cok guzel su anda . Boyut ve sekil olarak da cok memnunum. Evet ben iyi ki olmusum diyorum ::)

canım biraz panik yapıyorsun haklı olarak ama bence az rahatla: ) şimdi hissizlık durumu gögüs operasyonlarında karşılasılan bir durum çoğunlukla gecici olabilir ancak kalıcıda olma ihtimali vardır..bunun bilincinde girmeni ve eğer bu ameliyatı cok istiyorsan bunu göze almanı tavsiye ederim..benim ufakta olsa hissizliğim bir gögsümde devam edıyor..takmıyorum bana cok bi rahatsızlık vermiyor ilerde gecebilirde gecmeyebilirde bilemem..gelelim dogal dolgun dokunalası memıs olayına:1: şimdi onunda bi süresi var yaptırdıktan sonra hemen olmuyor tabi bunlar.. nasıl boyutlarda istedigini dogal durması senin için önemli oldugunu doktorunla konusup isteklerini belirtirsen sıkıntı cekmezsin..ama dedğim gibi operasyondan sonra birsüre sert ve yapay gögüslerle yaşayabilrsin..bu ameliyat sabır gerektiren bir operasyon ama 1 ay içerisinde yaptırırsan agustosa kadar rahat iyilesirsin...benim 2 ay oldu gögüslerimde biraz yumusama var ama yinede sertler..bu ameliyat sabır isteyen öyle hemen istenilen sonuca ulasılmayan zamanla kıvama gelen bir operasyon..oyüzden sabırlı olup süreci beklemek gereklı..bu bahsettigin doktorların hepsiyle görüs hangisi sana yakın gelırse ona yaptır..sana tavsiyem eger gercekten olmak istıyorsan cok kurcalama sana göre iyi buldugun doktorunu sec ve kendini ona teslim et:52:

canımm bence bu bahsettigin doktorların hepsiyle git görüs senin için en uygun olanı kendin karar vereceksın zaten..kas altı kas üstü dual plan bunların hepsini seni muayene eden doktorlar karar verir,muayene sonucunda da sana hangisi en uygunsa onu yaparlar canım..

kitty cim bu arada seni msn e ekledim , s ile başlıo mailim r ile bitio isim soyisim bir mail :) hotmail.com :))msn de denk gelirsek konusuruz ;)

bende berattıye katılıyorum.ilgi alaka,uygulanan yontem,protezın seklı 2,5yıl oldu neredeyse..hıc bı sıkıntı yasamadım..

Canım ben şuan en zor dönemimdeyim, tam 1 hafta oldu ameliyat olalı ağrı çektiğim zamanlarda bile; yazı, giyecegim desteksiz sütyen ve bikinileri düşünüp hiç pişman olmadım :16: Cenk bey ilgili, işinin ehli ve en önemlisi kendine güvenen bir dr. o yüzden görüştükten sonra ona güvenme konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Ama aklında ki diğer hekimlerle de görüş tabii, aklında hiçbir soru işareti kalmasın. Cenk bey benim görüştüğüm ilk dr.du başka bi dr.la görüşme ihtiyacı da hissetmedim açıkçası. Dual plane yönteminde kas bir miktar kesildiği için ağrı çekilmesi çok normal, kas üstü ve kas zarı altı yöntemleri kas altı ve dual plane yöntemlerine oranla daha az ağrılıdır sebebi ise kasa kesi uygulanmamasıdır. Ancak yöntem konusuna kafanı takma bence çünkü hangi yöntem için uygun olduğuna ancak doktorun karar verebilir. Kaldı ki hangi yöntem olursa olsun bir miktar ağrı duyacaksın ha 2-3 gün daha fazla ha 2-3 gün daha az. Sonuç dilediğin gibi olsun da hangi yöntem olursa olsun.. Bir an önce doktor görüşmelerine başla ve fikrini netleştir bence canım çünkü belli ki kafan gün geçtikçe daha da karışıyor, aynı durumu bende yaşamıştım. Kolay gelsin, yardıma ihtiyacın olursa burdayız :54:

Son düzenleme:
kızlar birazda fiyatlar hakkında bilgi verseniz:)

Fiyatlar hayli degisken oyuzden cok net bisi soylemek cok zor. Buyuk sehirlerden yola cikarsak İzmir, Ankara ve İstanbula oranla daha uygun. Ama estetik isinde ozellikle ozelde dr piyasanin cok asagisinda bi fiyat veriyosa ben tedirgin olurum acikcasi. Mesela benim bildigim izmirde 2000 tlye bu ameliyati yapan dr. var ha ben yaptirir miyim asla. Cunku arastirdiktan sonra insanlarin nelerle karsilastiklarini daha net gordum. Hatta inanmasi guc ama izmirde popo silikonunu memeye takan dr. bile duydum. Oyuzden ucuz diye kostur kostur gitmemek lazim. Benim dr.um hastane masraflari vs dahil meme buyutme ameliyatini 4500 tl ye yapiyor.

pazartesi günü inşallah istedigim gögüslere kavuşacam izmirde cenk tokat ameliyatımı yapacak ama hala bi aksilik olurmu, istedigim gibi olmassa ilerde pişman olurmuyum diye düşünmekten yorulmuş durumdayımve çook korkuyorum motive olmaya çok ihtiyacım var ameliyatım kas altı meme altı kesisiyle yapılacak büyüklügü 250 cc dedi doktorum ama ameliyatta kendisi karar verecek ben dogal ama büyük istiyorum küçükmü olur acaba:98:
Merhaba canım bende göğüs estetiği düşünüyorum. Siteden bir arkadaşım cenk beyi önerdi. Öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim.

Canım ben şuan en zor dönemimdeyim, tam 1 hafta oldu ameliyat olalı ağrı çektiğim zamanlarda bile; yazı, giyecegim desteksiz sütyen ve bikinileri düşünüp hiç pişman olmadım :KK16: Cenk bey ilgili, işinin ehli ve en önemlisi kendine güvenen bir dr. o yüzden görüştükten sonra ona güvenme konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Ama aklında ki diğer hekimlerle de görüş tabii, aklında hiçbir soru işareti kalmasın. Cenk bey benim görüştüğüm ilk dr.du başka bi dr.la görüşme ihtiyacı da hissetmedim açıkçası. Dual plane yönteminde kas bir miktar kesildiği için ağrı çekilmesi çok normal, kas üstü ve kas zarı altı yöntemleri kas altı ve dual plane yöntemlerine oranla daha az ağrılıdır sebebi ise kasa kesi uygulanmamasıdır. Ancak yöntem konusuna kafanı takma bence çünkü hangi yöntem için uygun olduğuna ancak doktorun karar verebilir. Kaldı ki hangi yöntem olursa olsun bir miktar ağrı duyacaksın ha 2-3 gün daha fazla ha 2-3 gün daha az. Sonuç dilediğin gibi olsun da hangi yöntem olursa olsun.. Bir an önce doktor görüşmelerine başla ve fikrini netleştir bence canım çünkü belli ki kafan gün geçtikçe daha da karışıyor, aynı durumu bende yaşamıştım. Kolay gelsin, yardıma ihtiyacın olursa burdayız :KK54:
Merhaba ne güzel anlatmışsınız. Bende göğüs estetiği düşünüyorum siz cenk beye oldunuz dimi. Mümkünse öncesi sonrası fotolarınızı görebilir miyim

Back