• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicilibicili meme estetigi ameliyatı

gözün aydın iyi olmana ve istediğin gibi olmasına cok sevindim darısı ameliyat olacaların başına...

canım 4 günlük diyosun ama geyet iyi görünüyorlar :61:daha sonra nasıl olurlar kim bilir umarum benimkilerde senin kadar güzel olurlar :64:

çok tşkler kızlar inş gün geçtikçe birazda yumuşadıkca daha iyi olacaklar yaptırdım yaptıracam derken 1hafta oluyor nerdeyse darısı sizin başınıza :97:

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede en ağrısız bi şekilde iyileşmiş olursun. arkadaşlar ben şimdi halama gidiyorum malum pazartesi ameliyat olcam ve hastane oraya yakın. orda da net yok. ondan dolayı şimdiden hoşçakalın olur da dediğğim gibi kendimi iyi hisseedersem mutlaka gelip yazacağım hislerimi. herkese herşey için çok teşekkürler. bana çok cesaret verdiniz. ben sizlerin sayesinde bu kadar rahat ameliyata girmeye karar verdim ve herşeyi göze alarak. herkese iyi günler. kendinize iyi bakın.

çok geçmiş olsun mutlaka yaz inş agrısız sızısız rahat bir ameliyat yaşarsın :17:

Resimlerini görebilir miyim bende?

göğüs dokun varmış benim de emzirmeden kaynaklı içi boşaldı.ay çok merak ettim kızlar da çok beğenince daha çok merak ettim.benimde arası ayrık olurmuş protez konulunca seninde öyle olmuş sanırım
ekledim canım seni tam tersine arası ayrık olmadı benim tam istedigim gibi oldu umarım senınde öle olur
cicilibicili canımcım bende ekledim kabul eedersen cicilerini görüp yorum yapamak istiyorum!!merak ettim:66:

kabul ettim cnm yorumlarını bekliyorum

ekledim canım seni tam tersine arası ayrık olmadı benim tam istedigim gibi oldu umarım senınde öle olur

kabul ettim cnm yorumlarını bekliyorum

çok beğendim canım :nazar: takayım nazar boncuğumu hemen:))

içimden de şöyle söyledim :1:
harika olmuş Allahım inşallah benimde böyle güzel olur :)))))):9:

slm cicilibicili, o kadar merak ettimki sonucu anlatamam.
bastan sona kadar okudum butun sayfalarii.
Bende gorebilirmiyim resimleri?

sevgiler, inschallah cabucak toparlanirsin.

Merhaba cicilibicili
Aynı gün aynı doktora ameliyat olmuşuz.:61: Çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde çabucak iyileşirsin..

evet cenk bey yaptı.çok garip belki de yan yana odalarda yattık..senin de cenk bey yaptı demi dediğim gibi gizemcim senin yazdıkların büyük etkendir benim cenk beyi araştırmam da ve seçmemde..:)

eevet sızın baya tesaduf olmus..kontrollerde tanısırsınız artık..
1 ayda 4-5 kere duzenlı gelın der zaten..sonrasındada ayda bır..
bende 5 aydır gıtmıyom kontrole ılk 6 ay duzenlı gıttım sımdı sınavımda var askıda beklıyo
suan hersey normal ama yınede uzmanın gormesı lazım 1 sene doldugunda..
9 temmuzdan sonra bı kkontrole gıderım
12 temmuzda 1 seene olacak :))
mutluysan ne mutlu bana kı sana yardımcı olabılmısım..

eevet sızın baya tesaduf olmus..kontrollerde tanısırsınız artık..
1 ayda 4-5 kere duzenlı gelın der zaten..sonrasındada ayda bır..
bende 5 aydır gıtmıyom kontrole ılk 6 ay duzenlı gıttım sımdı sınavımda var askıda beklıyo
suan hersey normal ama yınede uzmanın gormesı lazım 1 sene doldugunda..
9 temmuzdan sonra bı kkontrole gıderım
12 temmuzda 1 seene olacak :))
mutluysan ne mutlu bana kı sana yardımcı olabılmısım..

mutluyum tabi ki çok sağol..
Evet aynen 2hafta sonra 4. kontrolüme gidicem.Hergün sanki daha değişik oluyorlar.Ah şu zamanlar biran önce geçse..
Senin adına çok sevindim darısı başıma artık inşallah..

mutluyum tabi ki çok sağol..
Evet aynen 2hafta sonra 4. kontrolüme gidicem.Hergün sanki daha değişik oluyorlar.Ah şu zamanlar biran önce geçse..
Senin adına çok sevindim darısı başıma artık inşallah..

evet hergun daha dogallasıyolar..ben senı ekledım..mesaj sayın yeter oldugunda bak ılk ıkı haftalık hallerıne ve sımdısıne..
sabır gerektıren surec bıras..ılk baslarda seklı guzel olmuyo dıkıs yerlerın kıpkırmızı canını sıkıyo degermıydı dıosun ama uzun vadede de asık oluyosun kendıne..bu konuda zeynep benı aydınlatmıssıtı bu forumdan zaman gectıkce guzellesıyo dıye cenk beyde ılk hallerı hosuna gıtmeyebılır ama zamanla guzellesecekler dedı ve ben surecı bıldıgım ıcın ılk zaman catalımın havada oldugu halerını bıle begenıyodum ama bıras sunıydı o zmanlar sımdı daha dogal ve hep benımleymıs gıbıler..
sızlerınde oyle olacak..bıraz zaman :)

kızlar hepinie desteginiz için tşkler
evet bugün 4.günüm kontrolümü oldum ve gögüslerimi gördüm tam anlamıyla süper benim istedigim gibi gerçekten çektiklerime deydigi için çok mutluyum çok şükür atlattım sayılır evet acı çekiyorsun pişmanda oluyorsun ama sonucu görünce iiyiki yaptırmışım diyosun gerçekten yaşadıklarını biranda unutuyorsun bana farkında olmadan bu cesareti veren burdaki tüm arklara özellikle gizeml ark kucak dolusu öpücükler siz olmasanız buna cesaret edemezdim:132:

geçmiş olsun canım. ne mutlu sana ki, epey zaman geçmiş. maşallah diyeyim :nazar:
henüz ameliyat olmadım ama bu sürece hazırlanırken yanımda olan arkadaşlara ben de çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. :46:
bir mucize bekliyorum. şubatta yaşamak için bu sevinci. allahım sen pişman etme. güç olmasın, mümkün olduğu kadar geç de olmasın. zaten geç oldu... nerde o yirmili yaşlar...

Hayırlı olsun canım ya, bu hafta bi arkadaşım daha gitmek istiyor mutlaka senin konuyu göstereyim ona da :54:
kızlar hepinie desteginiz için tşkler
evet bugün 4.günüm kontrolümü oldum ve gögüslerimi gördüm tam anlamıyla süper benim istedigim gibi gerçekten çektiklerime deydigi için çok mutluyum çok şükür atlattım sayılır evet acı çekiyorsun pişmanda oluyorsun ama sonucu görünce iiyiki yaptırmışım diyosun gerçekten yaşadıklarını biranda unutuyorsun bana farkında olmadan bu cesareti veren burdaki tüm arklara özellikle gizeml ark kucak dolusu öpücükler siz olmasanız buna cesaret edemezdim:132:

Back