• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicilibicili meme estetigi ameliyatı

kızlar hepinie desteginiz için tşkler
evet bugün 4.günüm kontrolümü oldum ve gögüslerimi gördüm tam anlamıyla süper benim istedigim gibi gerçekten çektiklerime deydigi için çok mutluyum çok şükür atlattım sayılır evet acı çekiyorsun pişmanda oluyorsun ama sonucu görünce iiyiki yaptırmışım diyosun gerçekten yaşadıklarını biranda unutuyorsun bana farkında olmadan bu cesareti veren burdaki tüm arklara özellikle gizeml ark kucak dolusu öpücükler siz olmasanız buna cesaret edemezdim:132:

kızlar hepinie desteginiz için tşkler
evet bugün 4.günüm kontrolümü oldum ve gögüslerimi gördüm tam anlamıyla süper benim istedigim gibi gerçekten çektiklerime deydigi için çok mutluyum çok şükür atlattım sayılır evet acı çekiyorsun pişmanda oluyorsun ama sonucu görünce iiyiki yaptırmışım diyosun gerçekten yaşadıklarını biranda unutuyorsun bana farkında olmadan bu cesareti veren burdaki tüm arklara özellikle gizeml ark kucak dolusu öpücükler siz olmasanız buna cesaret edemezdim:132:

rica ederım canım..sen mutluysan bende mutluyum..bende amelıyat oldugum gun agrım cok olmadı ama o yatıp kalkmalar cok canımı yaktı..4 gun cektım ve bende o zamanlar degermıydı bu kadar acıya dıyodum ama sonuc ıstedıgın gıbı olunca cektıgın sıkıntıları unutturuyo..senın oncesı nasıldı bılmıyorum ama benım oncesı dumduzdu ve cok takıntılıydım..sımdı ıse eksık tamamlandı ve cok mutluyum,özgüvenim yerınde..allah bu amelıyatı olmak ısteyen tum arkadaslara nasip etsin bu duyguyu..

kızlar meraba ameliyatımı oldumçok sıkıntılı geçti ilk gün çok agrım vardı mide bulantısı sürekli kustum bu yüzden ilaçta alamadım şu an biraz daha iyiyim ama gece uyumak yatıp klakmak çok zor bukadar sıkıntılı olacagını tahmin etmiyordum dual plan 275 cc takılmış şuan sargıda yarın kontrolüm var çok merak ediyorum umarım herşey yolundadaır ilk gün çok pişman oldum bukadar acıya degermi diye ama inş. deymiştir:39:

cicilibicili cok gecmiş olsun şimdi nasılsın biraz daha iyisindir inşallah bende salı sabah ameliyat olucam ağrılarım olacağını bende biliyorum inşallah ikimizde cok cabuk iyileşir ve bizde mutlular kervanına katılırız :71:

cicilibicili cok gecmiş olsun şimdi nasılsın biraz daha iyisindir inşallah bende salı sabah ameliyat olucam ağrılarım olacağını bende biliyorum inşallah ikimizde cok cabuk iyileşir ve bizde mutlular kervanına katılırız :71:

sagol canım artık iice toparladım iyim ama ameliyattan önce hafif soguk algınlıgı vardı doktorum çok önemli degil dedi ama ameliyattan sonra öksürüge çevirdi bu benı birazdaha zorladı çünkü öksürmek çok zor aman sen dikkat et hasta olmamaya onun dışında çok iyiyim darısı sanainş.

sagol canım artık iice toparladım iyim ama ameliyattan önce hafif soguk algınlıgı vardı doktorum çok önemli degil dedi ama ameliyattan sonra öksürüge çevirdi bu benı birazdaha zorladı çünkü öksürmek çok zor aman sen dikkat et hasta olmamaya onun dışında çok iyiyim darısı sanainş.

canım meraba ekleyebılırmısın
benı

ekledim canım seni

harıkalar... 4 gunluk oldugunu yazmasan
\hıc anlasılmaz suppeeeeeerrrrr otesı olmus
hem cok dogal hem de
orantı muthıs
arası acık degıl 275cc ne kadar buyuk gorunuyo bana da bu olculerı onerdı doktorum canım senın onceden gogus dokun varmıydı cok guzel bı ıscılık cıkarmıs bence doktorun tebrık edıyorum ellerıne saglık...:3::3: ıyı gunler senınle olsun

harıkalar... 4 gunluk oldugunu yazmasan
\hıc anlasılmaz suppeeeeeerrrrr otesı olmus
hem cok dogal hem de
orantı muthıs
arası acık degıl 275cc ne kadar buyuk gorunuyo bana da bu olculerı onerdı doktorum canım senın onceden gogus dokun varmıydı cok guzel bı ıscılık cıkarmıs bence doktorun tebrık edıyorum ellerıne saglık...:3::3: ıyı gunler senınle olsun

canım evet gerçekten doktorum çok başarılıymış bende çok begendim evet gögüs dokum vardı biraz emzirmeden sarkmıştı arasının ayrık olmaması özellikle süper oldu doktorumun ellerine saglık umarım sende istedigin gögüse kavuşurusun:37:

sende canım bbir ömür boyu sorunsuz kullanman dılegıyle..işte ilk zamanlar protez buyuk,derı gergın ve ole sıvrı bır goruntu oldu ama sonra bı alltı aylık surecte ızlerın pembelıgı gectı ve sekıl almaaya basladı..banada 3. haftanın sonunda altı metalsızlere gecebılırsın demıstı ama baktım hepsı cok demode..o yusden 2ay goguslerımın hassaıyetı gecene kadar sporcu kullndım..simdi de spora gıttıgımde sporcuyu kullanıyorum..ama ılk 2-3 ay bence sporcu kullan altı metallı olanlara sonra gecersın..ben oyle yaptım cunku sıkı bır sporcu sekıl almasında cok etkılı.
Çok teşekkür ederim canım. Ben göğüslerimin sertliğinden ve şişliklerden dolayı balensiz sütyene geçmedim, sporcu sütyeni göğüslerimi iyi sarıyor rahatsız olmuyorum. Seninle aynı fikirdeyim canım ilk 2-3 ay sporcu sütyen kullanmak yararlı olacaktır, kendine iyi bak Gizemcim, sağlıcakla kal. :3: :80:

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede en ağrısız bi şekilde iyileşmiş olursun. arkadaşlar ben şimdi halama gidiyorum malum pazartesi ameliyat olcam ve hastane oraya yakın. orda da net yok. ondan dolayı şimdiden hoşçakalın olur da dediğğim gibi kendimi iyi hisseedersem mutlaka gelip yazacağım hislerimi. herkese herşey için çok teşekkürler. bana çok cesaret verdiniz. ben sizlerin sayesinde bu kadar rahat ameliyata girmeye karar verdim ve herşeyi göze alarak. herkese iyi günler. kendinize iyi bakın.

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede en ağrısız bi şekilde iyileşmiş olursun. arkadaşlar ben şimdi halama gidiyorum malum pazartesi ameliyat olcam ve hastane oraya yakın. orda da net yok. ondan dolayı şimdiden hoşçakalın olur da dediğğim gibi kendimi iyi hisseedersem mutlaka gelip yazacağım hislerimi. herkese herşey için çok teşekkürler. bana çok cesaret verdiniz. ben sizlerin sayesinde bu kadar rahat ameliyata girmeye karar verdim ve herşeyi göze alarak. herkese iyi günler. kendinize iyi bakın.

hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun :71:
iyi bir psikolojiyle ameliyata girmen çok önemli sanırım sende bunu başardın :34:
çok memnun olarak dön aramıza :29:

Resimlerini görebilir miyim bende?

göğüs dokun varmış benim de emzirmeden kaynaklı içi boşaldı.ay çok merak ettim kızlar da çok beğenince daha çok merak ettim.benimde arası ayrık olurmuş protez konulunca seninde öyle olmuş sanırım

Resimlerini görebilir miyim bende?

göğüs dokun varmış benim de emzirmeden kaynaklı içi boşaldı.ay çok merak ettim kızlar da çok beğenince daha çok merak ettim.benimde arası ayrık olurmuş protez konulunca seninde öyle olmuş sanırım

son 48 gün!!!!:40::92::92::34:leylacım ameliyata şafak sayıyoruz sanırım:81:

cicilibicili canımcım bende ekledim kabul eedersen cicilerini görüp yorum yapamak istiyorum!!merak ettim:66:

Back