• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicilibicili meme estetigi ameliyatı

CiciliBicili

kalbim 'ege' de kaldı:))
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
640
9
296
İzmir
pazartesi günü inşallah istedigim gögüslere kavuşacam izmirde cenk tokat ameliyatımı yapacak ama hala bi aksilik olurmu, istedigim gibi olmassa ilerde pişman olurmuyum diye düşünmekten yorulmuş durumdayımve çook korkuyorum motive olmaya çok ihtiyacım var ameliyatım kas altı meme altı kesisiyle yapılacak büyüklügü 250 cc dedi doktorum ama ameliyatta kendisi karar verecek ben dogal ama büyük istiyorum küçükmü olur acaba:98:

pazartesi günü inşallah istedigim gögüslere kavuşacam izmirde cenk tokat ameliyatımı yapacak ama hala bi aksilik olurmu, istedigim gibi olmassa ilerde pişman olurmuyum diye düşünmekten yorulmuş durumdayımve çook korkuyorum motive olmaya çok ihtiyacım var ameliyatım kas altı meme altı kesisiyle yapılacak büyüklügü 250 cc dedi doktorum ama ameliyatta kendisi karar verecek ben dogal ama büyük istiyorum küçükmü olur acaba:98:

Merhaba canım bende Dr.Cenk TOKAT a ameliyatımı oldum, benim çok sancılı, ağrılı geçti ilk 1 haftam, sonrasında ağrılar yavaş yavaş azalmaya başladı ama bu durum kişiden kişiye göre değişir, ameliyat sonrasında hareketlerin kısıtlandığı gibi sürekli sırt üstü yatacaksın bu da seni çok rahatsız edecektir, sargıların çıkarıldıktan sonra sporcu sütyene geçeceksin bunları Cenk Bey size söyleyecektir. Göğüslerinde sertlik ve ödem olacaktır tabi masajlarla zamanla düzelecektir. Bende çok korkmuştum ameliyata girerken ama korkma canım Cenk Bey ameliyat sırasında sana yakışabilecek büyüklükte ki protezleri deneyip karar verecektir, benim de öyle olmuştu. Ameliyat sonrası oluşabilecek her türlü komplikasyonları iyi düşün 2. ameliyat olma riskleri vardır canım bu tür ameliyatlarda... Ben yaşadığım, yardımı dokunabileceği tecrübelerimi yazdım sana. Pazartesi ameliyatını olacaksan sana şimdiden geçmiş olsun canım, iyi olman dileğiyle...

Merhaba canım bende Dr.Cenk TOKAT a ameliyatımı oldum, benim çok sancılı, ağrılı geçti ilk 1 haftam, sonrasında ağrılar yavaş yavaş azalmaya başladı ama bu durum kişiden kişiye göre değişir, ameliyat sonrasında hareketlerin kısıtlandığı gibi sürekli sırt üstü yatacaksın bu da seni çok rahatsız edecektir, sargıların çıkarıldıktan sonra sporcu sütyene geçeceksin bunları Cenk Bey size söyleyecektir. Göğüslerinde sertlik ve ödem olacaktır tabi masajlarla zamanla düzelecektir. Bende çok korkmuştum ameliyata girerken ama korkma canım Cenk Bey ameliyat sırasında sana yakışabilecek büyüklükte ki protezleri deneyip karar verecektir, benim de öyle olmuştu. Ameliyat sonrası oluşabilecek her türlü komplikasyonları iyi düşün 2. ameliyat olma riskleri vardır canım bu tür ameliyatlarda... Ben yaşadığım, yardımı dokunabileceği tecrübelerimi yazdım sana. Pazartesi ameliyatını olacaksan sana şimdiden geçmiş olsun canım, iyi olman dileğiyle...

çok güzel anlatmışsın ama biraz korktum açıkcası peki bukadar çektigine deydimi tekrar olsa yaptırırmıydın aynı şeyleri çekecegini bile bile:18:

Canım korkman doğal tabi, bende korkmuştum. Üçüncü haftamdayım :nazar: zaman çabuk geçiyor sadece iyileşme süreci biraz yavaş tabi. Mesela benim sol meme başı hissim şuan yok bu normal deniyor düzelirmiş sinirler ameliyat anında silikona cep oluşturmak için kesilğinden toparlanması uzun sürermiş bende bekliyorum iyileşmeyi. Sonuçta uzun süren zorlu bir iyileşme sürecin var sen sadece ilk haftayı düşün bence bunu sorun et. Yardım almadan ilk bir hafta hiçbirşeyi kendi başına yapamayacaksın. Doktoruna kafandaki herşeyi anlat aklında soru işareti kalmasın. Dr. Cenk Bey bu konuda çok samimi ve tecrübeli ayrıca ilgili bu yönden şanslısın. Lafın kısası benim için bu ameliyatı bir daha olmak gerçekten cesaret ister. Şayet toplarsam kendimi olabilir belki oda. Estetik yönden şuan benim göğüslerim için birşey söylemek çok erken, hala şiş, sertler ve ağrım var. Büyüklükleri çok iyi benim azda olasa meme dokum vardı ama tam istediğim gibi oldular. Elbet senin için yakışanı dediğim gibi Dr.Cenk Bey yapacaktır, estetik görüşü çok iyi. Bence çektiğim ağrılarıma değdi. İnşallah sende istediğine kavuşursun Allah yardımcın olsun canım. :nazar:

ya evet bu agrı durumu kısıden kısıye gore degısıyo..ben sadece yatıp kalkarken cok zorlandım agrım fazla olmadı kı olanda agrı kesıcılerle gecıyo..agrı esıgıne baglı bırasda benım gırdıgım 3. amelıyattı ve en rahat uyandıgım,narkozun en ıyı ayarlandıgı, doktorumun en ılgılı oldugu amelıyattı..aklında bulunsun cok mıde bulantın olursa bende oldu ılk yaptıkları bulantı ıgnesı kesmedı sonra cenk bey anestezı doktoruyla konustu ve daha etkılı bır ıgneyle mıdemın bulantım gectı..benım amelıyat sonrası tek sıkıntım açlıktı..mıde bulantımdan ne yemek yıyebıldım nede su ıcebıldım..zaten 11 de cıktım amelıyattan 4 e kadar uyudum ve uyurkende hemsıre gelıp tansıyon ates olcuyodu ıkı saatte bır ve 4 te doktorum geldı nasılsın dıe sorduunda soledıgım tek sey ıyıyım ama açım ve yemek yemek ıstıyorum ama yıyemıyorum oldu ve o yapılan ıgneden sonra rahatladım..
benım ıhtıyacım vardı bu amelıyata ve bı daha dunyaya gelsem ıhtıyacım olsa yıne yaptırıdım ve daha erken bı zaman secerdım..
benım temmuzda 1 sene olacak ve sabır gerektıren 1 surec..hemen protezın yumusamıyo ve sekıl almıyo ve tam seklını 6 ay ve sonrasında gorebılıyosun..mesela ılk baktıgında bıseye benzemeyecekler, moralın bozulabılır ama sonrasındakı surecı cok guzel..ılk zaman dıkıs ızlerınde cok kırmısı oluyo onlarda canını sıkabılır ama 1 yıllık bır surecte farkedılmeyecek derecede kayboluyo yanı ancak sen dıkkatlı baktıgında anlarsın aynanın dıbıne kadar yaklastıgında..
ben doktoruma cok guvenerek gırdım amelıyata ve anestezı uzmanından korkuyodum acıkcası ama oda kendını gelıstırmıs bırı ve aynı zamanda agrı doktoru..kullandıgın ılac ffalan varsa sole..benım kullandıgım ılac vardı bı tane ve tedavı goruyorum ondan dolayı hala daha hıpofızle ılgılı bı sorun ve doktoruma anlatmıstım oda amelıyat oncesı anestezıyle konusmus ve anestezı doktoruda en ınce detayına kadar herseyı sordu bana..
o yusden korkman gereken bır durum yok bence..sadece 4-5 gun kendın yatıp kalkmakta zorlanacaksın bırının olması gerekecek yanında..

emolyacım sen nasıl oldun?

emolyacım sen nasıl oldun?

Canım gün geçtikçe biraz daha iyi oluyorum Allah a çok şükür :nazar: ağrılarım devam ediyor ama aksatmadan masajlarımı yapıyorum, daha iyi olmaya çalışıyorum canım, Allah tan hepimize sağlık diliyorum. Gizemcim sende iyisindir umarım, kendine iyi bak, iyi geceler. :80:

herşey yolunda gider ve istediğin gibi olur inş mutlu olmak için bazı zorluklarada göz yumcan..ömür boyu mutluluk için 3 5 gün zorlanmaya değmez mi ...

inşallah canım iyi dilerklerin için sagol ömür boyu sürecek bir mutluluk için elbetteki deger :18:

sanada şimdiden cok geçmiş olsun diliyorum...her güzeliğin birde kötü yanları vardır biraz sıkıntın olcak ama sonuçta ömür boyu mutlu gecirceksin canım bende fotolarımı koycam msj sayımı dolduruyorum

Canım gün geçtikçe biraz daha iyi oluyorum Allah a çok şükür :nazar: ağrılarım devam ediyor ama aksatmadan masajlarımı yapıyorum, daha iyi olmaya çalışıyorum canım, Allah tan hepimize sağlık diliyorum. Gizemcim sende iyisindir umarım, kendine iyi bak, iyi geceler. :80:

bende ıyıyım canım..masajlarını ılk 6 ay hıc aksatma..sekıl almasında da cook onemlı ve sıkı bır sporcu sutyenı kullan..sana zaten cenk bey söylüyodur ne yapman gerektıgını..
bı altı aylık surecte dahada guzellesecek goguslerın ve sımdı ızlerın kırmızı seklı bıseye benzemıyodur ama benımde ılk baslarda oyleydı..taban genıs ucu sıvrı bır fuze gorunumundeydı ama zamanla cok dogallastılar..resımlerımı gordunmu bılmıyorum ama bakabılırısın ne kadar cok degısım olduguna.
ıyı bak kendıne canım..mutlu kal

canım nerelerdesın?? hıc sesın solugun cıkmıyo ??
merak ettım senı.. umarım her sey yolundadır..

kızlar meraba ameliyatımı oldumçok sıkıntılı geçti ilk gün çok agrım vardı mide bulantısı sürekli kustum bu yüzden ilaçta alamadım şu an biraz daha iyiyim ama gece uyumak yatıp klakmak çok zor bukadar sıkıntılı olacagını tahmin etmiyordum dual plan 275 cc takılmış şuan sargıda yarın kontrolüm var çok merak ediyorum umarım herşey yolundadaır ilk gün çok pişman oldum bukadar acıya degermi diye ama inş. deymiştir:39:

kızlar meraba ameliyatımı oldumçok sıkıntılı geçti ilk gün çok agrım vardı mide bulantısı sürekli kustum bu yüzden ilaçta alamadım şu an biraz daha iyiyim ama gece uyumak yatıp klakmak çok zor bukadar sıkıntılı olacagını tahmin etmiyordum dual plan 275 cc takılmış şuan sargıda yarın kontrolüm var çok merak ediyorum umarım herşey yolundadaır ilk gün çok pişman oldum bukadar acıya degermi diye ama inş. deymiştir:39:

gecmiş olsun tatlım:16:ilk bikaç gün biras dişini sıkman lazım evet ama haftasına çok çok ii hissedeceksin kendini...narkoz istifra ettirmiştir muhtemelen benim de midem hassas olduğu için ameliyata girmeden önce anestezi uzmanına söylemiştim mide koruyucu iğne yaptılar onun sayesinde istifra etmekten kurtuldum.. aklında olsun bi daha ameliyat falan olacak olursan söylersin:34:hergecewn gün daha ii hissedeksin..mutluluğun da artacak!!hersey gönlünce olsun!:71:

atlatmışsın geçmiş olsun :71: merak etme kendini iyi hissettikçe anlıcaksın herşeye değdiğini :34:
benimde midem bulanmıştı ama istifra etmedim edicem sanıp telaş yaptım :9: en yakın zamanda nasıl göründüklerini bizimlede paylaş :61:

geçmiş olsuuunn :71: iyileştiğinde mutluluktan bu sıkıntılarının hiç birini hatırlayacağını sanmıyoruumm :9: çabucak geçen inşaallah ağrıların.. sırt üstü yatmak zorunda kalmak zaten kabus kaabuuusss :95: ama bikaç haftacık geçecek sonra iyi olacaksın nasıl olsa :16:

çok geçmiş olsun emin ol bir hafta sonra bütün acılarına deydiğini düşüneceksin allah yardımcın olsun haberlerini bekliyorum :16:

bende ıyıyım canım..masajlarını ılk 6 ay hıc aksatma..sekıl almasında da cook onemlı ve sıkı bır sporcu sutyenı kullan..sana zaten cenk bey söylüyodur ne yapman gerektıgını..
bı altı aylık surecte dahada guzellesecek goguslerın ve sımdı ızlerın kırmızı seklı bıseye benzemıyodur ama benımde ılk baslarda oyleydı..taban genıs ucu sıvrı bır fuze gorunumundeydı ama zamanla cok dogallastılar..resımlerımı gordunmu bılmıyorum ama bakabılırısın ne kadar cok degısım olduguna.
ıyı bak kendıne canım..mutlu kal

Masajlarımı günde 3 defa toplam 15 dakika yapıyorum canım hiç aksatmadan. Cenk Bey de masajlarımı aksatmamamı söyledi ama sporcu sütyen kullan diye diretmedi sadece balensiz sütyene geçebilirsin dedi ama ben yinede hala sporcu sütyen kullanıyorum çünkü göğüslerimi iyi sarıyor. Gizemcim ben senin fotoğraflarını gördüm ilk şekiller değil ama son hali çooook güzeller canım :nazar: :nazar: :nazar: Güle güle bir ömür boyu kullanman dileğiyle...İyi geceler. :80:

Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşirsin, arzu ettiğine kavuşursun İnşallah. Allah tan sana çok acil şifalar diliyorum.

Masajlarımı günde 3 defa toplam 15 dakika yapıyorum canım hiç aksatmadan. Cenk Bey de masajlarımı aksatmamamı söyledi ama sporcu sütyen kullan diye diretmedi sadece balensiz sütyene geçebilirsin dedi ama ben yinede hala sporcu sütyen kullanıyorum çünkü göğüslerimi iyi sarıyor. Gizemcim ben senin fotoğraflarını gördüm ilk şekiller değil ama son hali çooook güzeller canım :nazar: :nazar: :nazar: Güle güle bir ömür boyu kullanman dileğiyle...İyi geceler. :80:

sende canım bbir ömür boyu sorunsuz kullanman dılegıyle..işte ilk zamanlar protez buyuk,derı gergın ve ole sıvrı bır goruntu oldu ama sonra bı alltı aylık surecte ızlerın pembelıgı gectı ve sekıl almaaya basladı..banada 3. haftanın sonunda altı metalsızlere gecebılırsın demıstı ama baktım hepsı cok demode..o yusden 2ay goguslerımın hassaıyetı gecene kadar sporcu kullndım..simdi de spora gıttıgımde sporcuyu kullanıyorum..ama ılk 2-3 ay bence sporcu kullan altı metallı olanlara sonra gecersın..ben oyle yaptım cunku sıkı bır sporcu sekıl almasında cok etkılı.

Back