cicili bicili kanca ev markalı çeyizlerimizz :)

babymerve

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
89
0
16
Tekirdağ
kızlar şu meşhur kanca ev markasını bilirsiniz . hele helede onun pasta dilimi şeklindeki pasta servislerini, fincanlı çay kaşıklarını süslü püslü tatlı çatallarını, reçel kaşıklarını , salata servislerini ve daha neler neler ... kanca evi keşfettiğimden beri bu şirin mutfak eşyalarının çoğunu aldım çeyizime ve eminim bu markayı keşfeden ve benim gibi çeyizine şirinmi şirin eşyalarını alan çoktur içimizde . resimlerini paylaşıp neler aldığımızı yazalım haydi kızlaar :)http://a1301.hizliresim.com/15/w/jgj6t.jpg

Son düzenleme:
eklentı ekle dıyosun ya ordan yapıyosun en basdakı yazdıgına mesaj duzenleme panelıne gır eger ınsert ımage dıye bır sey varsa ordan yap bu dedıgım ılk uye oldugum zaman bende cıkmıyodu o yuzden dyrm

$kanca+ev+kaşıklar[1].webp$imagesCAHCWK02.webp$imagesCAVP138G.webp$imagesCAYLQ7Y1.webp$IMAG1004.webp
eklentı ekle dıyosun ya ordan yapıyosun en basdakı yazdıgına mesaj duzenleme panelıne gır eger ınsert ımage dıye bır sey varsa ordan yap bu dedıgım ılk uye oldugum zaman bende cıkmıyodu o yuzden dyrm

işte aldıklarımdan bir kaçı canım :) $7970611760_c2ff4666a0_b[1].webpEki Görüntüle 618449

Son düzenleme:
Evet hepsi çok güzel. Bir iki kere bende almaya heveslenmiştim. Ama çok pahalı yaa. 4 tane çay kaşığına sırf üstünde fincan dekoru var diye 30 lira bayılamadım. İçim el vermedi doğrusu. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Evet hepsi çok güzel. Bir iki kere bende almaya heveslenmiştim. Ama çok pahalı yaa. 4 tane çay kaşığına sırf üstünde fincan dekoru var diye 30 lira bayılamadım. İçim el vermedi doğrusu. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

sitesine baktığımda bende almak isteyip alamamıştım canım çünkü dediğin gibi çok pahalılardı . ancak daha sonra dekoreko adlı sitede kanca ev % 30 indirmle kampanyadaydı baktım normal fiyatlarından bayağa ucuz kaçırmak istemedim beğendiğim parçaları aldım hemen :) sende indirime girdiklerinde alabilirsin istersen bi kaç parça canım . markafoni, altıncı cadde en çokta dekorekoya geliyo kanca ev indirimli olarak üstelik dekorekoda kapıda ödeme fırsatıda var bende sürekli ordan alıyorum :)

sitesine baktığımda bende almak isteyip alamamıştım canım çünkü dediğin gibi çok pahalılardı . ancak daha sonra dekoreko adlı sitede kanca ev % 30 indirmle kampanyadaydı baktım normal fiyatlarından bayağa ucuz kaçırmak istemedim beğendiğim parçaları aldım hemen :) sende indirime girdiklerinde alabilirsin istersen bi kaç parça canım . markafoni, altıncı cadde en çokta dekorekoya geliyo kanca ev indirimli olarak üstelik dekorekoda kapıda ödeme fırsatıda var bende sürekli ordan alıyorum :)

Canım ben zaten ordaki fiyatlarından bahsettim kendi sitesinde zaten rakamlar almış başını gidiyor oraya hiç değinmedim bile :D

Back
X