Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok temiz kullanılmış kıyafetlerdir istanbul anadolu yakasında oturmaktayım ilgilenenler olursa özelden görüşebilriz fiyatları ve daha fazla resimleride ekleyeceğim
pempe havlu 5 tl pempe krem battaniyeler 5 tl pembe beyaz tulum 0-3 ay (5. ayına kadar giyebilir) 4 tl ayıcıklı tulum 0-3 ay 2 tl pijama altı 3 lü 3 tl sarı hırka 4 tl pembe alt üst takım 5 tl beyaz hırka 6 ay 2 tl 1 yaş çerçeve 8 tl pempe rüzgarlık 9 tl
ilk eklediğiniz resimlerdeki pijama altları ve pembe salopetin bedenleri 7 aylık kızım için uygunsa onları bana ayırırmısınız? özel mesaj hakkım yok ama siz bana özelden mail adresinizi yollarsanız haberleşebiliriz.
ilk eklediğiniz resimlerdeki pijama altları ve pembe salopetin bedenleri 7 aylık kızım için uygunsa onları bana ayırırmısınız? özel mesaj hakkım yok ama siz bana özelden mail adresinizi yollarsanız haberleşebiliriz.