How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi cici bebe bisküvisiyle yogurt karıştırılıp verilirmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
59
0
86
İzmir
bebegime cici bebe bisküvisiyle yogurdu karıştırıp vermek istiyorum ama verilirmi öyle bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum...

verilir tabi canm merak etme bebişin nasıl tercih ediyosa öyle ver hiç bişey olmaz

tabıkı efet bende öle verıyorum azda seker atıyorum
baska turlu tukuruyor asla yemıyo
atılmaz dıe bır kural mı varkaydirigubbakcemile2

canım verilir ama bu seferde yoğurdu sade yemiyolar.ağızlarının tadını biliyo bu bebişler.ekşi gelince püskürtüyolar.ama hiç yemiyosa öyle yedir

canım bence cicibebe bisküvi yerine pekmez koy hem cok vitaminli olur hemde bebeğin lezzetini sever kızlar bebeklerimize seker tuz vermeyelim mümkünse, yurtdışında 3-4 yasından işlenmiş tuz ve şeker kesinlikle vermiyorlarmış seker yerine pekmez en iyisi yani ... sağlıkla büyüt bebeğini insallah..hepimiz insallah :)

canım bence cicibebe bisküvi yerine pekmez koy hem cok vitaminli olur hemde bebeğin lezzetini sever kızlar bebeklerimize seker tuz vermeyelim mümkünse, yurtdışında 3-4 yasından işlenmiş tuz ve şeker kesinlikle vermiyorlarmış seker yerine pekmez en iyisi yani ... sağlıkla büyüt bebeğini insallah..hepimiz insallah :)

kalsiyum demir emilimini önlermiş, o yüzden yoğurtla pekmez birlikte verilmemeliymiş canım...senin de aklında bulunsun...

önerileriniz için teşekürler hepimiz saglıkla büyütelim bebişlerimizi....

benim oğlumda sade yemiyor yoğurdu bende bisküvi katıyorum hiç yoktan daha iyidir. bencede arkadaşım yoğurta pekmez katılmamalı ikisininde bütün faydaları ölüyor diye biliyorum doktorum öyle demişti.

ben daninonun kahvaltı zamanı diye bebe bisküvili yoğurdunu veriyorum yiyolar valla yaww

kızlar ülker in biberonda eriyen bebe bisküvisi varmış. marketlerde göremedim. daha küçük bebekler içinde uygun olabilir diye düşündüm. o da şekerli mi acab? kullanan var mı?

etinin cici bebesini tavsiye ederim ben ülkerinkini tavsiye etmiyorum helede şu googlyy diye bi bisküvi yapmış ben bile yiyemedim berbat

Back