• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeksi kremsi kokan parfüm önerisi

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Merhaba bayanlar. Sizden öneri istiyorum. Böyle hafif kremsi çiçeksi meyveli yoğun olmayan (chloe love bana çok yoğun gelmişti mesela) baharatlı olmayan bir parfüm arıyorum. Pure poison sevdim ama kalıcılığı hakkında olumsuz yorumlar var. Lacoste pour femme nasıl kokuyor? Ya da daha farklı bir koku önerisi olan var mı ??

Lacoste pour femme kremsi değil pek.
Tamamıyla pudralı çiçeksi ve bence çooookk çookk fazla güzel bir koku. Yumuşacık. Temiz.
Hiç baymayan, yormayan, misler gibi kokan bir parfüm.
Elimde yok şu anda ama alasım geldi, hemen almalıyım hatta. Bayılıyorum. :31:

Lacoste pour femme kremsi değil pek.
Tamamıyla pudralı çiçeksi ve bence çooookk çookk fazla güzel bir koku. Yumuşacık. Temiz.
Hiç baymayan, yormayan, misler gibi kokan bir parfüm.
Elimde yok şu anda ama alasım geldi, hemen almalıyım hatta. Bayılıyorum. :31:
Ayyyy çok merak ettim peki bu kategoride denememi onerdigin başka bir koku var mi?

Ayyyy çok merak ettim peki bu kategoride denememi onerdigin başka bir koku var mi?

Bence mutlaka bu koku burnuna çarpmıştır bir yerlerde. Çünkü çok kullanılıyor yaz aylarında.
Ama beğenmeyebilirsin belki. Yani çok da abartmak istemiyorum o yüzden. :D
Zevkler değişiyor.

Başka bu tarz koku bilmiyorum.

Bence mutlaka bu koku burnuna çarpmıştır bir yerlerde. Çünkü çok kullanılıyor yaz aylarında.
Ama beğenmeyebilirsin belki. Yani çok da abartmak istemiyorum o yüzden. :D
Zevkler değişiyor.

Başka bu tarz koku bilmiyorum.

Bugün bu kokua bakmak için gittim sevilde de douglas ta da yoktu tester ı hata douglas ta parfümün kendi bile yoktu. :/ Bende iki tane açık parfümeri de denedim. Kokuya ba-yıl-dım canım orjinali böyleyse almaya değer bir koku sadece burberry body intense ile bunun arasında kaldım hangisini alsam bilemiyorum mizu da fiyat olarakta yakınlar birbirlerine.. kafam karıştı iki kokuya da aşık oldum :)

Bugün bu kokua bakmak için gittim sevilde de douglas ta da yoktu tester ı hata douglas ta parfümün kendi bile yoktu. :/ Bende iki tane açık parfümeri de denedim. Kokuya ba-yıl-dım canım orjinali böyleyse almaya değer bir koku sadece burberry body intense ile bunun arasında kaldım hangisini alsam bilemiyorum mizu da fiyat olarakta yakınlar birbirlerine.. kafam karıştı iki kokuya da aşık oldum :)

Harika. Beğenmene sevindim. Ben en çok gratis, rossman, watsons gibi yerlerde rastlıyorum lacoste parfümlerine.
Hangi açık parfüm markasında denedin peki? Burberry body intense nasıl kokuyor? Onu da mı açıkta denedin?
Ben de bakayım o parfüme.

Harika. Beğenmene sevindim. Ben en çok gratis, rossman, watsons gibi yerlerde rastlıyorum lacoste parfümlerine.
Hangi açık parfüm markasında denedin peki? Burberry body intense nasıl kokuyor? Onu da mı açıkta denedin?
Ben de bakayım o parfüme.

Yok body intense açıkta değildi. Ciddi br kararsızlık yaşıyorum yaa.. Denersen buraya yazarsan sevinirim. :) Body intense ilk sıktığımda resmen acı koktu bu ne böyle dedim on onbeş dakika içinde misler gibi sıcacık bir koku oldu. Lacoste u da loris ve dp de denedim dp deki yarım saat sonra uçtu loristeki çok kalıcı. orjinali de loristeki gibi mi kokuyor acaba. Hangisini alacagımı bilemedim. Bir de küçük boylarını bulsam en azından pişman olmamak için süper olacak ama onlarda yok

Dolce&Gabbana Dolce ve Calvin klein

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamamlayamadan gönderdim yanlışlıkla😄
Calvin Klein sheer beauty essence
(Lila olan) öneririm. Ben de aynen böyle bir koku arıyordum. Bi süredir çok parfüm denedim. Hee bir de estee lauder sensuous nude

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back