aynı baslıgı bende actım kimse cvp lamadı :)) bakalım bende arayıstaym bu aralar canm bulursam sanada yazarım avondan rare perals die bir parfüm vardı gecen yaz bi baynda kokusunu aldım ciceksi bi kokuydu coook kalıcı bir parfüm bayana sordugumda ewet cok kalıcı adını kac kişi sordu dedi ... ben normalde avon parfümlerini pek begenmem kalıcı bulmam ama o gayet iyidi ...Arkadaşlar malum yaz geliyor. Yaz için şekerli olmayan hafif ortantal olabilir çiçeksi fresh olabilir ama kesinlikle kalıcı olmalı. Ben beyaz tenli ve sarışınım önerilerinizi bekliyorum.
Burberry my burberry ve chloe signature imzalı parfümlerimden artı ricci ricci ve by see chloe sii belle, burberry body altarnatiflerim
Biliyorum o kokuyu biraz orta yaş kokusu sanki çünkü ben daha 24 yaşındayım.aynı baslıgı bende actım kimse cvp lamadı :)) bakalım bende arayıstaym bu aralar canm bulursam sanada yazarım avondan rare perals die bir parfüm vardı gecen yaz bi baynda kokusunu aldım ciceksi bi kokuydu coook kalıcı bir parfüm bayana sordugumda ewet cok kalıcı adını kac kişi sordu dedi ... ben normalde avon parfümlerini pek begenmem kalıcı bulmam ama o gayet iyidi ...
armani mania denedin miBiliyorum o kokuyu biraz orta yaş kokusu sanki çünkü ben daha 24 yaşındayım.
my burberyy nasıll kalıcı mı fark edilir mı ?? kullandıgınz da en cok my burberyy mı sorulur chloe mı ,??Arkadaşlar malum yaz geliyor. Yaz için şekerli olmayan hafif ortantal olabilir çiçeksi fresh olabilir ama kesinlikle kalıcı olmalı. Ben beyaz tenli ve sarışınım önerilerinizi bekliyorum.
Burberry my burberry ve chloe signature imzalı parfümlerimden artı ricci ricci ve by see chloe sii belle, burberry body altarnatiflerim
şahane bir koku burberry myburberry beğenmeyen daha hiç olmadı, chloe daha çok soruluyordu nedense çünkü daha kalıcı acayip siniyor kıyafetleremy burberyy nasıll kalıcı mı fark edilir mı ?? kullandıgınz da en cok my burberyy mı sorulur chloe mı ,??
VİOLUXİA: Elizabeth Arden- Beauty( süper kalıcı ve fresh ciceksi) daha fresh olan tonla var ama kullandıkları arasında en.kalicisi bu.Arkadaşlar malum yaz geliyor. Yaz için şekerli olmayan hafif ortantal olabilir çiçeksi fresh olabilir ama kesinlikle kalıcı olmalı. Ben beyaz tenli ve sarışınım önerilerinizi bekliyorum.
D&G light blue yu kalıcı değil, ama fresh haklisiniz sizde kalıyor mu ?Dolce gabbana light blue ya da cartier derim ben istersen bi dene
Evet ama ben kremini ve dus jelini de kullanıyorum biten şişeleri de kıyafetlerin arasına sikistiriyorum ekonomik oluyor, cartier i de parfumeride denemistim gerçekten kalıcı light blue dan vazgecebilirsem tek seçeneğim cartierD&G light blue yu kalıcı değil, ama fresh haklisiniz sizde kalıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?