• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeksi fresh ama bir o kadarda kalıcı bir parfüm arıyorum?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Arkadaşlar malum yaz geliyor. Yaz için şekerli olmayan hafif ortantal olabilir çiçeksi fresh olabilir ama kesinlikle kalıcı olmalı. Ben beyaz tenli ve sarışınım önerilerinizi bekliyorum.

Burberry my burberry ve chloe signature imzalı parfümlerimden artı ricci ricci ve by see chloe sii belle, burberry body altarnatiflerim

Arkadaşlar malum yaz geliyor. Yaz için şekerli olmayan hafif ortantal olabilir çiçeksi fresh olabilir ama kesinlikle kalıcı olmalı. Ben beyaz tenli ve sarışınım önerilerinizi bekliyorum.

Burberry my burberry ve chloe signature imzalı parfümlerimden artı ricci ricci ve by see chloe sii belle, burberry body altarnatiflerim
aynı baslıgı bende actım kimse cvp lamadı :)) bakalım bende arayıstaym bu aralar canm bulursam sanada yazarım avondan rare perals die bir parfüm vardı gecen yaz bi baynda kokusunu aldım ciceksi bi kokuydu coook kalıcı bir parfüm bayana sordugumda ewet cok kalıcı adını kac kişi sordu dedi ... ben normalde avon parfümlerini pek begenmem kalıcı bulmam ama o gayet iyidi ...

aynı baslıgı bende actım kimse cvp lamadı :)) bakalım bende arayıstaym bu aralar canm bulursam sanada yazarım avondan rare perals die bir parfüm vardı gecen yaz bi baynda kokusunu aldım ciceksi bi kokuydu coook kalıcı bir parfüm bayana sordugumda ewet cok kalıcı adını kac kişi sordu dedi ... ben normalde avon parfümlerini pek begenmem kalıcı bulmam ama o gayet iyidi ...
Biliyorum o kokuyu biraz orta yaş kokusu sanki çünkü ben daha 24 yaşındayım.

my burberyy nasıll kalıcı mı fark edilir mı ?? kullandıgınz da en cok my burberyy mı sorulur chloe mı ,??

tom ford'un yeni çıkan bir kokusu var canım, dün denedim. mağaza ismi vermeyeyim ama tüm kozmetikçilerde sorsan gösterirler. dene derim.

Çok fazla koku deneyen ve bu konu ile ilgili biri olarak diyebilirim ki Elizabeth arden- Beauty fresh ve çok.kalici hatta bu sabah sıktım.hala buram buram.kokuyorum. Fiyatı da uygun. Başka alternatifler gerekirse...

VİOLUXİA: Elizabeth Arden- Beauty( süper kalıcı ve fresh ciceksi) daha fresh olan tonla var ama kullandıkları arasında en.kalicisi bu.

D&G light blue yu kalıcı değil, ama fresh haklisiniz sizde kalıyor mu ?
Evet ama ben kremini ve dus jelini de kullanıyorum biten şişeleri de kıyafetlerin arasına sikistiriyorum ekonomik oluyor, cartier i de parfumeride denemistim gerçekten kalıcı light blue dan vazgecebilirsem tek seçeneğim cartier :super:

Michael Kors SportyCitrus da şekersiniz bence siz Zebramo da satıyorum uygun fiyata vaktiniz olursa bir bakın.

Back