Çiçeksi baharatlı parfüm

ferishito

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
17
2
6
32
Selam kızlar

Üniversitedeyken kendisinin soğuk tavrı yüzünden çekinip soramadığım bi hocamın parfümünü deli gibi arıyorum günlerdir. Kadın sınavda sınıfa girse kağıdı kalemi bırakır onu koklardım, yürüdüğü yerde iz bırakırdı o koku hatta odasına girince odası bile o kokardı.. İlk olarak burnunuza hafif ve insanı baymayan bir baharat kokusu geliyor kapanışı sanki fresh çiçeksi bir notayla kapatan harika bir parfümdü. Tabi ki parfüm tenden tene farklılık gösterir ama taktım kafaya bir kere Aynısını bulamasam dahi böyle kullanıp önerebileceğiniz çiçeksi baharatlı kokular oldu mu ?

Esmer tenli değilim o yüzden çok ağır kokular bana gitmiyor. Hadi bakalım bana bir parfüm bulalım

Ready, set, go

Dior addict olabilir mi? çiçeksi,baharatlı buram buram kokan bir parfüm.
Birde aklıma Carolina herrara 212 sexy geldi verdiğin tanıma uygun

Benimde aklıma escada magnetism geldi. Hafif de şekerlidir.

Benim aklima baharatli parfüm denenince ilk Dior poisen geliyor.
Yanliz Hypnotic poisen degil poisen. Hypnotic poisende güzel bir oryantal ama poisen daha baharatli ve agirmis.
Deneme sansi bulamadim poiseni. Ama parfümün icerigi ve okudum yorumlarda bunu gösteriyor.
Cok kalici ve fark edilen bir parfüm oldugu kesin cünkü hypnotic poisende fark edilen agir bir parfüm. Bu üstelik ondan da agirmis. Ilgimi cekti benimde denemeyi düsünüyorum bakalim nasil.

Gucci Guilty, Chanel Allure Sensuelle ve Estee Lauder Sensuous bu tarz ve cok agir olmayan kokular

Bugün denemeye gidicem, inşallah içlerinden biridir fragranticadan notalarına baktım ama bilmiyorum.Dior posion olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o çok bilindik bir koku, aradığım kokuyu ise sadece o kadında görmüştüm. İlk burnunuza gelen hafif bir sürü baharatın tatlı bi karışımı sonra çiçek buketi kokluyor gibi ama ferahta tarif edilemez bir his. En kötü ne kadar mezun olsam da okulu basıcam bulursam burada paylaşırım, hepinize teşekkür ederim

Sadece poison olan parfüm cook kötü bence. Aşırı ağırr ve babanne kokusu gibi.

Bu arada ben Thierry Mugler Alien tavsiye ederim size. Veya Gucci Guilty Intense.

Bu arada ben Thierry Mugler Alien tavsiye ederim size. Veya Gucci Guilty Intense.

Sadece poison olan parfüm cook kötü bence. Aşırı ağırr ve babanne kokusu gibi.

bir üye zebroma'da pure poison 'ı 25 tl'ye satıyor hem orijinal hem de ağustos üretim tarihi, çok şaşırdım ben ama kokusu kötü mü diyorsunuz?

bir üye zebroma'da pure poison 'ı 25 tl'ye satıyor hem orijinal hem de ağustos üretim tarihi, çok şaşırdım ben ama kokusu kötü mü diyorsunuz?
Pure poison güzel çiçeksi sabunsu. Ben sadece poison olandan bahsediyorum. Ayrıca 25 tlye satıyorsa ya içindeki parfüm çok azdır yada çakmadır. İmkansız..

Pure poison güzel çiçeksi sabunsu. Ben sadece poison olandan bahsediyorum. Ayrıca 25 tlye satıyorsa ya içindeki parfüm çok azdır yada çakmadır. İmkansız..

Valla orijinal kontrol ettim hem de ağustos 2015 de üretilmiş, şoklardayım zaten, yarısından biraz az diyor

Canım sahtee o sakın alma. Bak benim sayfamda var orjinal şişesi. Onjnla karsılastır

anladım canım peki nasıl çıkıyor şişenin altındaki kodu sorguladım checkcosmetics sitesinden

Ben zaten senin ürününü biliyorum o yüzden şaşırdım

anladım canım peki nasıl çıkıyor şişenin altındaki kodu sorguladım checkcosmetics sitesinden

Ben zaten senin ürününü biliyorum o yüzden şaşırdım
Canım kodu alıp kopyalıyorlar artık. Ondan kolay bir şey yok.

Şişesi böyle değil. Üst tarafı morumsu geliyor. Çakma parfüm o kesinlikle bundan eminim.

Kızlar baktım hepsine maalesef bunlardan hiç biri değil belki ben anlatamadım belki bu parfüm cidden pek bilinmedik bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…