Gucci Guilty, Chanel Allure Sensuelle ve Estee Lauder Sensuous bu tarz ve cok agir olmayan kokularSelam kızlar
Üniversitedeyken kendisinin soğuk tavrı yüzünden çekinip soramadığım bi hocamın parfümünü deli gibi arıyorum günlerdir. Kadın sınavda sınıfa girse kağıdı kalemi bırakır onu koklardım, yürüdüğü yerde iz bırakırdı o koku hatta odasına girince odası bile o kokardı.. İlk olarak burnunuza hafif ve insanı baymayan bir baharat kokusu geliyor kapanışı sanki fresh çiçeksi bir notayla kapatan harika bir parfümdü. Tabi ki parfüm tenden tene farklılık gösterir ama taktım kafaya bir kereAynısını bulamasam dahi böyle kullanıp önerebileceğiniz çiçeksi baharatlı kokular oldu mu ?
Esmer tenli değilim o yüzden çok ağır kokular bana gitmiyor. Hadi bakalım bana bir parfüm bulalım
Ready, set, go
Sadece poison olan parfüm cook kötü bence. Aşırı ağırr ve babanne kokusu gibi.Benim aklima baharatli parfüm denenince ilk Dior poisen geliyor.
Yanliz Hypnotic poisen degil poisen. Hypnotic poisende güzel bir oryantal ama poisen daha baharatli ve agirmis.
Deneme sansi bulamadim poiseni. Ama parfümün icerigi ve okudum yorumlarda bunu gösteriyor.
Cok kalici ve fark edilen bir parfüm oldugu kesin cünkü hypnotic poisende fark edilen agir bir parfüm. Bu üstelik ondan da agirmis. Ilgimi cekti benimde denemeyi düsünüyorum bakalim nasil.
Sadece poison olan parfüm cook kötü bence. Aşırı ağırr ve babanne kokusu gibi.
Pure poison güzel çiçeksi sabunsu. Ben sadece poison olandan bahsediyorum. Ayrıca 25 tlye satıyorsa ya içindeki parfüm çok azdır yada çakmadır. İmkansız..bir üye zebroma'da pure poison 'ı 25 tl'ye satıyor hem orijinal hem de ağustos üretim tarihi, çok şaşırdım ben ama kokusu kötü mü diyorsunuz?
Pure poison güzel çiçeksi sabunsu. Ben sadece poison olandan bahsediyorum. Ayrıca 25 tlye satıyorsa ya içindeki parfüm çok azdır yada çakmadır. İmkansız..
Canım sahtee o sakın alma. Bak benim sayfamda var orjinal şişesi. Onjnla karsılastırValla orijinal kontrol ettim hem de ağustos 2015 de üretilmiş, şoklardayım zaten, yarısından biraz az diyor
Canım sahtee o sakın alma. Bak benim sayfamda var orjinal şişesi. Onjnla karsılastır
Canım kodu alıp kopyalıyorlar artık. Ondan kolay bir şey yok.anladım canım peki nasıl çıkıyor şişenin altındaki kodu sorguladım checkcosmetics sitesinden
Ben zaten senin ürününü biliyorum o yüzden şaşırdım
Canım kodu alıp kopyalıyorlar artık. Ondan kolay bir şey yok.
Şişesi böyle değil. Üst tarafı morumsu geliyor. Çakma parfüm o kesinlikle bundan eminim.
25 lira ona vereceğine git dp den al daha iyi canım benim..Anladım canım çok sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?