- 14 Ağustos 2018
- 19.465
- 72.991
-
- Konu Sahibi fulyaozcan
2024 e zaten yeni girdik. 2022 deki eski sevgilisinden sonra ne ara tanışıp birbirinizi yeteri kadar tanıyım evlendiniz?Dün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
Erkekler hep bir odunDün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
Sevim koş koşBen başlığı görünce sizinle evliyken yolladı sandım açıkçasıolup gelmiştim, boşa çıktı.
Bence konusup yuzgoz olmayin. Sonucta sizden once yasanan bir sey. Kirilmakta haklisiniz. Ona oyle yapiyordun bana yapmiyorsun gibi kiyaslamalarla bence karsidaki insana “bana boyle davranabiliyorsun ben de tolere edebiliyorum” mesaji veriyoruz.Dün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
Açıkça sorun üzülmeye gerek yokDün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
Bu yoruma çok üzüldüm,ağladım çok haklı olman canımı sıktı hata bendeE size bir çiçek bile almayan adamla neden evlendiniz?
Bu çok basit bir şey. Bir insan sevdiği, evlenme teklifi edeceği vs insana hiç yoktan özel günlerde bir çiçek alır. Kendi almayı sevmezse yine de kız mutlu olsun diye alır. Bunu bile yapmayan adamla evlenmişsiniz, şimdi de üzülüyorsunuz
2023 başı tanışıp aralıkta evlendik her şey 1 yıl içinde oldu 8. Ayda nişan 11. Ayda düğün. Evlenmek benim için çok büyük problemdi. Ama bir şekilde nasiptir ya, olduk. Evlendiğime pişman değilim. Sadece anlatmak istediğim zamanında eski sevgilisine gönderdiği çiçekler kadar benim onda yerim yok mu değerli değil miyim? Çiçek sepeti 5 tane ablası var bir ablasına da göndermiş. Doğum günleri için tutuyor olabilir. Ama keşke silmiş olsaydı. Onun benim eskilerimden bir şey görmesi onu da üzerdi. Ama erkekler biz kadınlar kadar düşünceli değil tabi, ya da öyleyse bile benim eşim değil galiba.. ve dediğiniz çok doğru hiç bir şey istemedim anne baba ayrılığı görmüş olduğum için sadece mutlu ve huzurlu olmak isteğimdi. Yormadım2022'de çiçek böcek falan gönderdiği ilişkisi olan adamla ne ara tanıştınız ne ara sevgili oldunuz ne ara evlendiniz?
Hızlı ilişki ise ya adamın çok pohpohluyor olması gerekir. Ya kadının her şeyi kabul eden, çok istek sıralamayan kolay anlaşılacak biri olması gerekir.
İkincisi diye düşünüyorum. Bu durumda da isteyeceğiniz minnacık çiçek de gözüne batacaktır. Çünkü bu ilişki için alıştığı konfor alanında böyle şeyler yok.
Ha soru şu ki, çiçeksepeti neden hala telefonda var? Size göndermiyor ise neden hala silmemiş? Başkasına gönderdiğini iddia etmiyorum yanlış anlamayın.
Eskiyi katmadan açıkça isteyin özel günde, beklentileriniz olsun.
O zaman muhtemel boğardım buraya yazmaya gerek bile duymadan. Allah korusun düşmanımızın başına bile gelmesin diyelimBen başlığı görünce sizinle evliyken yolladı sandım açıkçasıolup gelmiştim, boşa çıktı.
Yani üzücü ama kusura bakmayın sevgiliyken nişanlıyken özel güne gerek yok bir dal çiçek almayan size jestler yapmayan insanlarda ne bulup evleniyorsunuz ki hani genel yazıyorum şu erkeklerin ben bilmem ben anlamam ki yea mallığına inanmayın yok öyle bir şey aşık olduğu kadında her şeyden bal gibi anlıyorlarDün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi