Çiçekli parfüm arıyorum yardımcı olur musunuz parfüm severler :)

weanna

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
39
1
16
Ankara
Çiçekli fresh ama aynı zamandada kalıcı bir parfüm arıyorum insanı bıktıran çiçek kokuları istemiyorum saf temiz masum koksun istiyorum özellikle notalarında Hanımeli olan bir parfüm biliyorsunuz lütfen benimle paylaşır mısınız :) Hem çiçekli parfüm arıyan başka arkadaşlar varsa onlar faydalanır hemde ben :)

clinique happy hanımeli kokusu olan kalıcı bi parfüm denemeni öneririm :))

Hemen deniyeceğim ama bu parfümü internetten araştırmıştım ben erkek versiyonuna bayılmışlar ama bayan için olanını çok başarılı bulmamışlar ne düşünüyorsun sen bu konu hakkında çok saol ayrıca :)

Avonda tek memnun kaldığım parfüm perceive. hem kalıcı hemde çiceksi muhteşem bir kokusu var.
Bulgaride aynı şekilde çok hoş bir kokusu var.

Son düzenleme:
çok hoş hafıf etkıleyıcı:)

chanel coco matbazelde yasemın kokan güzel bır kokudur

o parfümün 50 ml ' lik olanı hediye gelmişti kötü anıları var ve o kadar hoş bir parfümden nefret ettiğime sinir oluyorum çok teşekkür ederim genede :)

Avonda tek memnun kaldığım parfüm perceive. hem kalıcı hemde çiceksi muhteşem bir kokusu var.
Bulgaride aynı şekilde çok hoş bir kokusu var.

Bulgariyi kesin deniyeceğim zaten , Avon'uda senden duydum satan bir arkadaş bulayımda onuda sipariş ettireyim çok saol :)

Lacos clasic diyorum ve susuyorum

Teşekkür ederim , deniyeceğim diyip bende susuyorum :)

guccı flora 73 çeşit çiçek kokularını barındırıyo hafif aynı zamanda kalıcıdır

guccı flora 73 çeşit çiçek kokularını barındırıyo hafif aynı zamanda kalıcıdır

73 çeşit mi ilk defa duydum bunu çok teşekkürler hemen deniyeceğim

Bende bunu önericektim ama kötü anılarım varmış

Alien'i de deneyebilirsin

Çok güzel parfüm gerçekten coco :) Alien'ide hemen deniyeceğim teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…