- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin diğer kısımları için Biblo ve mum aramamdan bıktım ya.Bence sade bir şey asılmalı tablo düşünüyorsan çünkü çiçekli koltuk yeterince desenli :)
ya da oraya raf çaktırıp biblo, mum ve çiçeklerle süsleyebilirsin![]()
Çok kötü ya.Eki Görüntüle 1177924 bu tarz kabartma tablolar olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok kötü ya.ilkokul çocuğu ev ödevi gibi.
Evet anladım o zaman neyi tarif ettiğini, güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle şeyleri.Evet bunu öyle bir yerden buldum zaten :) ama eğer iyi bir yerden alırsanız ve kabartılan resim güzelse harika şeyler çıkıyor ortaya tabi aliminyum folyo kullanılmaması lazım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evimde parlak gümüş ve parlak boyalı hiçbir şey yok, bunlar güzel ama benim evde çok sırıtır.Eki Görüntüle 1178020 Eki Görüntüle 1178021 Çiçek resimi dışında herşey asılabilir, mesela dışı gümüş yada koyu tonlarda ayna gibiEki Görüntüle 1178019
bunlar çok güzel ama bu tarz şeyler bulamıyorum.
bunlar çok güzel ama bu tarz şeyler bulamıyorum.
Evet bi tepe home vardı ankamall de bi zamanlar. O kapandığından beri hiç gitmedim. Güzel olur bi gitsem. :)Bulundugunuz sehirrde tepe home varsa oralarda bulunur, ozellikle ben oranin indirimlerini takip ederim, tavsiye ederim![]()
ankamal güzeli jookerEvet bi tepe home vardı ankamall de bi zamanlar. O kapandığından beri hiç gitmedim. Güzel olur bi gitsem. :)
Tepe home da keffçe de ankamalldeyse ben napim beeankamal güzeli jookerben de ankraya gittiğimde gitmiştim pek bi sevemedim zati avm çok sevmem
![]()