• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.246
198
Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 612
Bence sade bir şey asılmalı tablo düşünüyorsan çünkü çiçekli koltuk yeterince desenli :)

ya da oraya raf çaktırıp biblo, mum ve çiçeklerle süsleyebilirsin :52:

Bence sade bir şey asılmalı tablo düşünüyorsan çünkü çiçekli koltuk yeterince desenli :)

ya da oraya raf çaktırıp biblo, mum ve çiçeklerle süsleyebilirsin :52:
Evin diğer kısımları için Biblo ve mum aramamdan bıktım ya.

Tablo veya ayna düşünüyorum ama bi sürü desenli şey var, yanlış tablo seçip daha da karışık kuruşuk yapmak istemiyorum. :50:
Burası da böyle çıplak çıplak sinirimi bozuyor. Nasıl bi tablo alsam. :31:

Çok kötü ya. :( ilkokul çocuğu ev ödevi gibi.

Evet bunu öyle bir yerden buldum zaten :) ama eğer iyi bir yerden alırsanız ve kabartılan resim güzelse harika şeyler çıkıyor ortaya tabi aliminyum folyo kullanılmaması lazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bunu öyle bir yerden buldum zaten :) ama eğer iyi bir yerden alırsanız ve kabartılan resim güzelse harika şeyler çıkıyor ortaya tabi aliminyum folyo kullanılmaması lazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet anladım o zaman neyi tarif ettiğini, güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle şeyleri. :50: Çok daha sade tarz bişey arıyorum. Karakterli bir şey. 😄

Resimle ilgilenen biri olarak bunları onerebilirim canım :)

Eklentiler

• $1404513191548.webp
    $1404513191548.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $1404513236152.webp
    $1404513236152.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $1404513249183.webp
    $1404513249183.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 89
kanvas tablolar olmaz mı bence olabilir... yada duvar kağıdı tam adını söyleyemedim ama :) hani böyle şekilli yapıştırılan bordürler

ankamal güzeli jooker :1::1::1: ben de ankraya gittiğimde gitmiştim pek bi sevemedim zati avm çok sevmem:1:
Tepe home da keffçe de ankamalldeyse ben napim bee :19::27: Bugün anatoliumdaydım hem. :37:

Ankara'da avm den başka bişi yok. :( 3-5 tane göllü park var oralara da tüm gün gitmek gerekiyor o kadar vakit ağırlamıyorum bu ara. Kızılay'a Bahçeli'ye de yürü yürü gez baydı artık. :( hiçbişiii yoqq :(((

Sen hangi şehirdeydin

Son düzenleme:
Back
X