• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçekleri ve diğer bitkileri koparmak

askitotomsu

Yiğit Aras_SMA destek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
10.869
7.481
448
Prof Dr Faruk Beşer Hoca bir programınında bir çocukluk anısını anlattı, sizinle paylaşmak istedim

-Çocukken babamla yürüyorduk Yerden bir çiçek kopardım.

Babam dedi ki:
-Tüm bitkiler ve varlıklar gibi o çiçek sen koparmadan önce Allah'ı zikrediyordu, sen kopardığın için artık zikretmiyor.

Faruk Beşer bu konuşmadan çok etkilendiğini söylemişti. Ben de çok etkilendim. İnşallah sizi de etkilemiştir.

prof dr faruk beşer hoca bir programınında bir çocukluk anısını anlattı, sizinle paylaşmak istedim

-çocukken babamla yürüyorduk yerden bir çiçek kopardım.

Babam dedi ki:
-tüm bitkiler ve varlıklar gibi o çiçek sen koparmadan önce allah'ı zikrediyordu, sen kopardığın için artık zikretmiyor.

Faruk beşer bu konuşmadan çok etkilendiğini söylemişti. Ben de çok etkilendim. Inşallah sizi de etkilemiştir.

cok güzel cicekler dalında güzel:16:

Mevlit Kandili için ortak hatme katılmak isteyenler, Ramazan hatmine var mısınız (dualarımız sizinle) konusuna bakıp cüz alabilirler
herkes kendi hayırlı niyetiyle katılabilir, 13 ocak kandilde hatim duası yapıp hem kendimize hem birbirimize dua etmek istiyoruz
ortak ibadetlerin sevabını unutmayalım arkadaşlar :)

yaratılanlar Allah'ı zikrediyor. evet... hem dalında güzel ve onun da bir canı var.

Back