• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek turunçgil karışımı ve çok hafif baharatlı parfüm önerileri ?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
arkadaşlar içinde çiçek olan (ama buram buram bayacak şekilde çiçek kokmayan), içerisinde meyve olabilir (turunçgil ağırlıklı ama meyve kokusu ön planda olmayan), hafif özel bi baharat karışımı olabilir (insanı rahatsız etmeyecek şekilde hafif olan) yanık şeker gibi kokmayani çok kadınsı ve apır olmayan, floral olabilir, oryantal olabilir ama en önemlisi çok fazla kalıcı olan parfüm önerilerinizi bekliyorum :))) FAVORİLERİM:chanel chance ve calvin klein euphoria Bunlardan yola çıkarakta yardımcı olabilirsiniz, yardımlarınızı bekliyorum :21:

Hermes eau des merveilles kesinlikle turuncgil ve baharat :))
eau claire des merveilles ve ve elixir des merveilles de diğer versiyonları. Elixir daha ağırı, claire daha tatlısı. Ben normal olanını seviyorum en cok. Koluna sık birkaç saat sonra koklayinca daha da güzel oluyor.
Umarım beğenirsin :))

Oryantal koku da van cleef & arpels oriens i öneririm, ben cok beğenirim ama Hermes eau des merveilles bu tanıma bire bir uyuyor kesınlikle kaçırma :))

azzoranın kırmızı şişeli olan parfümü kışlık ve afrodızyak bır koku.:34:

parfüm ilk görüşte aşkın kadın ve erkeğin o ilk karşılaşmasının hikayesini anlatır yoğun cömert ve tutsak edici bir aromaya sahiptir visit kadınının yeşil gözlerinden esinlenilmiş canlı baharatlı ilk notalar pembe biber ve acı portakal yapraklarından oluşuyor visit kadınının gülümsemesinden esinlenilmiş çiçeksi ve ağaçsı orta notalarını parfüm dünyasının efsanevi çiçekleri olan bulgar gülü ve hint yasemini oluşturuyor son dokunuş ise vücut ve tene sımsıkı yapışarak kullanıcısının karakteristiği haline gelen amber benzoin ve tonka fasulyesi notaları
(azzora visit)

Back
X