Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnci ismine bayiliyorum ama iki tane i barindirdigi icin haddinden fazla duygusal alingan detayci bir enerji oluyormus isim enerjisi ile ugrasan birkac kisiden dinlemistim Ben Ipek ismini begeniyorum Ama seceneklerden hosuma giden de Miray oldu Saglikla gelsin
İnci ismine bayiliyorum ama iki tane i barindirdigi icin haddinden fazla duygusal alingan detayci bir enerji oluyormus isim enerjisi ile ugrasan birkac kisiden dinlemistim Ben Ipek ismini begeniyorum Ama seceneklerden hosuma giden de Miray oldu Saglikla gelsin
İpek ismini ben de çok severdim eskiden ama babamın annemin üzerine evlendiği kadının adı o isimdeki oyuncular bile itici geliyor artık İnci isminden ben de bu özellikleri bi de herkesin tuhaf yorumları yüzünden vazgeçtim