ciceğim ve ayakkabım nasıl??

güle güle kullan içine sindiyse bişiy söyleyemeyız ama ben olsam beyaz gülleri tercih ederdim tabi birde beyaz topuklu pabuçlar

Son düzenleme:
gule gule kullan, ben begendim. hem elbisende krem bence kirmizi ayakabi ve cicekle gayet hos ve farkli olur.

bi arkadas dugunumde kirmizi ayakabi-cicek alacam dedi onada burdan katiliyorum. bende dugunumde pembe ayakabi-cicek dusunuyorum. farkli ve yeniliklere acik olmaliyiz

bende seninle ayni fikirdeyim pembe ayakkabi dusunuyorum, boyle acik pembe bir ayakkabi hos durur ama guzelini bulabilirsem tabi yoksa krem veya gumus rengi dusunuyorum.

Kirmizi ayakkabilarin bence cok farkli ben arasam boylesini bulamazdim sanirim. Kirmizi ve simli farkli olmus boyle biraz degisik geliyor olabilir ama gelinlikle beraber hos durabilir. Canim yanlis anlama sadece cicegini biraz sanki eskiden kullanilan sus ciceklerini andiriyor ozur dilerim. bu cicek yerine biraz daha gercege yakin cicekler oluor onlardan tercih etsen daha hos olur bence. Ama bana gore cicek cokta onemli degil yani ben onemsemiyorum tabi hos olur olsa ama devamli elinde tutucak degilsin. Dugunde masanda durur tek oynarken devamli tasiyacagin birsey degil, tek resim cekilirken kullanirsin.

cnm çok güzel çiçeğinde ayakkabılarında
benimde çiçeğim kırmızıydı.
herkes çok beğenmişti.ilk duyunca aa kırmızı çiçek mi hiç uymaz deniliyor ama hepsi bir bütün olunca uyuyor
üstelik önemli olan senin beğenmen
içine sindiyse boşver elalemi
o günün tadını çıkar
bende ayakkabılarımı kırmızı istemiştim ama kısmet olmadı.
ama ayakkabılarımıda severek giymiştim.
önemli olanda bu zaten
mutluluklarr

çicegı begenmedım ne yazıkkı .hem rengını hem de yapısını evde duran yapay kose cıceklerıne benzıyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…