ciceğim ve ayakkabım nasıl??

canım senı hıç üzmek istemem ama ben begenmedım beyazdan sadelıkten yanayım ama fikir senın gıyınecek olan sensın tatlım mutluluklar

güle güle kullan.önemli olan senin kararın ama ben hiç beğenmedim.sırıtıyor çok ayakkabın

canım bence ayakkabı harika ama çiçek daha değişik birşey olabilir tabi senin zevkin sonuçta elbisen de kırmızıysa çiçekle beraber çok boğar arada renk olsa fena olmaz bu benim fikrim karar sana kalmış tabi ki :44:

teşekkür ederim.. ben çok beğenerek aldım ama bi kaç tanıdık abes durcak diyip canımı sıktı

neye göre kime göre abes duracakmış? elbisen nasıl onu da çekip koyabilirsen abes mi değil mi biz de yardımcı olmaya çalışırız. ama ayakkabılarını beğendim ben. nişan için değil mi bunlar?

güzeller fakat elbisen kırmızıysa hoş olmaz hep aynı renk
kapatır bence kırmızı elbiseyle farklı bi renk kullanabilirdin gümüş mesela

kırmızı ayakkabı-buket ikilisini ben gelinliğimle kullanacağım:) kim demiş gelin baştan aşağı beyaz olmalı diye. tam askine, bizim anenelerimizde gelinler kırmızıya bürünürler.
sen kimseyi takma, canının istediğini giy

süper fikir eflatunpisi ... teşekkür ederim yorum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…