Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları çİÇeğİ burnunda anasınıfı ÖğRetmeniYiim Diyenler sohbete başlayalıım

pe_tunya

örtmen adayı
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
59
0
36
Kütahya
Çiçeği burnunda öğretmen arkadaşlarım geliin tanışalımyerimseniben
Köyde,ilçede,ilde öğretmenlik yapıyorum diyenler,unutamadığımız güzel anları,çocuklarla çocuk olduğumuz zamanlar,duygular ve karşılaştığımız sorunları konuşmak,etkinlik ve düşünce paylaşımında bulunmak için buyrun sohbetimize kaydirigubbakcemile5

merhaba petunya öğretmenlik hayatında başarılar. benim 5. senem. sen başladn mı

merhaba petunya öğretmenlik hayatında başarılar. benim 5. senem. sen başladn mı

hoşgeldin lamia34;
başladım canım ama senin kadar kıdemli değilim ve henüz kadrolu değilimboshayallersmile
olucam inşopuyorumnanaktan
benim öğretmenlikte bu yıl 3. senem olucak
sen kadrolusun galiba;kaçla nereye atandın canım?

evet kadroluyum. 80 le atandım. istanbulda görev yapıyorum

kızlar bugün etkinlik paylaşmak için girdim;ama sanırım foto eklemek için 100 msj ı tamamlamak gerekiyormuş
bugün,olmadı yarın artık materyal çalışmaları ekleyeceğim..

Son düzenleme:
hoşgeldin Guerilla Tanya teşekkür ederimvereliniortak
çalışıyomusun canım sen?

evet staj ögretmenlige basladim. bu stajyerlik 1 yil sürecek. sonra diplomami elime aliyorum :) aslinda aldim sayilir fakat bu 1 yilin dolmasi gerekiyor :)))

ben istanbula tasinicam demistim ya, peki orada calisabilecek miyim? sanirim sadece özelde calisabiliyorum özelde calismanin da dezavantaj oldugunu duydum, bu dogru mu?

bizim burada ögretmenlik sistemi cok daha degisik. atamalar falan olmuyor. kendin istedigin yere basvuru yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…