• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeem için çokmu erken?

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
363
kızlar merhaba :16:
biz nisan ayında evleniyoruz.Bir internet sitesinde yapay çiçek beğenmiştim.
Gelinliğiminde kurdelesinin aynı renk olmasını istiyorum.
Daha çok var,gelinlik modelime karar verdim sayılır ama dikime başlanmadı.
Bu çiçeği beğenmiştim,acaba sipariş etmek için çokmu erken :26:
stok bitmek üzereymiş,bi daha üretilmeyecekmiş :18:
ne dersiniz?sipariş etsem abartmış olurmuyum sizce?
$2012035-3-500x500.jpg

amelie benimde düğünüm nisan ayında Aynı çiçeği bende beğenmiştim daha çok var alırım diye düşünmüştüm ama biteceğini nerden öğrendinkiii ?

amelie benimde düğünüm nisan ayında Aynı çiçeği bende beğenmiştim daha çok var alırım diye düşünmüştüm ama biteceğini nerden öğrendinkiii ?

sitesine girince son 7 adet.stok yenilenmeyecektir yazıyor canim :/

alsakmi ne yapsak ki ?
ya sonra daha güzelleri çıkarsa.
ya bundan guzeli çıkmazsa :2:

Tatlım İstanbul'da yaşıyorsun sanırım, Ben nişan buketim için Eminönü'nden kendi istediğim renklerde aynı bu tarz çiçekler ve minik süslerden aldım tül aldım el çiçeğimi kendi istediğim renklerde yapıcam. Toplam her şey içinde 15 liraya geldi :) Eminönü'nde her renk çiçek ve içindeki o minik süslerden var. 75 lira bana biraz fazla geldi o yüzden :26:

$fotoðraf (15).jpg

Bak tatlım yükledim aldıklarımı, hepsi ayrılıp teker teker aralara serpiştirilebiliyor, istediğin renklerde ve büyüklüklerde var, ben ekstradan çiçeklerin uçlarına inci yapıştırdım fotoğraflarda çok hoş gözüküyor :34:

Eki Görüntüle 515197

Bak tatlım yükledim aldıklarımı, hepsi ayrılıp teker teker aralara serpiştirilebiliyor, istediğin renklerde ve büyüklüklerde var, ben ekstradan çiçeklerin uçlarına inci yapıştırdım fotoğraflarda çok hoş gözüküyor :34:

cok guzel görünüyor gercekten ama el becerisi lazim bendede sifir :)))

canım çok erken ya başka görürsen ve aklın onda kalırsa?
bence biraz dah abekle
eğer imkanın varsa izmir kemeraltına git derim sana hem kına malzemelerin hemde çiçek için

canım çok erken ya başka görürsen ve aklın onda kalırsa?
bence biraz dah abekle
eğer imkanın varsa izmir kemeraltına git derim sana hem kına malzemelerin hemde çiçek için

İzmirde degilimde burdada misir carsisina falan bi gıpta bakmayın dusunuyorum canım :)
aklım kalirmi diye dusunuyorum zaten düşündüren o..

siz mi aldnız onlarrııı :20: bende düşünüyordum son 4 stok diodu bugün girdim bitmişşşşş :5:

siz mi aldnız onlarrııı :20: bende düşünüyordum son 4 stok diodu bugün girdim bitmişşşşş :5:

valla ben alırken son 7 diydi :17:
Benden sonra 6 kişi daha aldı demek :30:
Dayanamadım aldım bende aklım kalmasın dedim.Dün elime ulaştı gerçekten çok beğendim.
Göründüğünden daha büyükmüş,bayıldımmm :16:

Son düzenleme:
valla ben alırken son 7 diydi :17:
Benden sonra 6 kişi daha aldı demek :30:
Dayanamadım aldım bende aklım kalmasın dedim.Dün elime ulaştı gerçekten çok beğendim.
Göründüğünden daha büyükmüş,bayıldımmm :16:

hayırlısı olsn canm kısmet sizeymiş :1:

almakla iyi etmişsin , bu arada aynı çiçeği bende aldım laf aramızda :1::1:
ama ben alırken son 50 stok diyodu ne çabuk tükenmiş :53: çok ilgi görüyo bu buket ....
benim kasımda nikah kısmetse , bende eylül ayından aldım valla napim çok beğendimm çünkü :34:

şimdiden mutluluklar canım :46:

almakla iyi etmişsin , bu arada aynı çiçeği bende aldım laf aramızda :1::1:
ama ben alırken son 50 stok diyodu ne çabuk tükenmiş :53: çok ilgi görüyo bu buket ....
benim kasımda nikah kısmetse , bende eylül ayından aldım valla napim çok beğendimm çünkü :34:

şimdiden mutluluklar canım :46:

sağol canım sanada şimdiden mutluluklar :16:
aklımız kalmıcak hiç olmazsa keşke alsaydım diye :52:

Back