- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
kendiniz dikebilirsiniz ,yatak odasında cibinlik kullananlar var mı? varsa fotograflarını bizimle paylasır mısınız.
valla ben yeni evliyken 500 lira vermistim bosa para hem tavanı deldirdim hemde ziyan yani 2 sene tuttum sonra cıkardım attım hevesin varsa kullan ama sonra meragın geciyorbu konunun yerı burası degıl , tasırlar konunu ,
ben cıbınlık ıstemıyorum:) kocam yok :)valla ben yeni evliyken 500 lira vermistim bosa para hem tavanı deldirdim hemde ziyan yani 2 sene tuttum sonra cıkardım attım hevesin varsa kullan ama sonra meragın geciyor
evet baktım ancak gercek kullancılardan gormek istedim :)googleye sorsan hemen gosterir
elim hic yatkın degil maalesefkendiniz dikebilirsiniz ,
çok da şık olur
Ben kullaniyordum.ama zor oluyor gece donerken tuller oraya buraya dolaniyor kaldirdim
peki zor mu kullanımı temizliği falan. birde nereden almıstınız kendiniz mi dikmistinizAilemin evinde duvara monte şekilde kullanmıştım.
Dekoratif olarak çok güzel görünüyor.
çok yatkın olması gerekmiyor kielim hic yatkın degil maalesef
valla ben yeni evliyken 500 lira vermistim bosa para hem tavanı deldirdim hemde ziyan yani 2 sene tuttum sonra cıkardım attım hevesin varsa kullan ama sonra meragın geciyor
Yok, hiçbir zorluğunu görmedim.peki zor mu kullanımı temizliği falan. birde nereden almıstınız kendiniz mi dikmistiniz
ben sadece yatak basına dusunuyorum sizinkisi de öle miydi
Benimki tavandan sarkiyorduben sadece yatak basına dusunuyorum sizinkisi de öle miydi
Cibinlik daha önemli boşver kocayıben cıbınlık ıstemıyorum:) kocam yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?