Cibinlik

aabbcc1122

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
636
243
23
yatak odasında cibinlik kullananlar var mı? varsa fotograflarını bizimle paylasır mısınız.

Ailemin evinde duvara monte şekilde kullanmıştım.
Dekoratif olarak çok güzel görünüyor.

valla ben yeni evliyken 500 lira vermistim bosa para hem tavanı deldirdim hemde ziyan yani 2 sene tuttum sonra cıkardım attım hevesin varsa kullan ama sonra meragın geciyor

kucuklugumden beri hayalimdi cibinlik ama sonrasında pisman mi olurum bilmiyorum

peki zor mu kullanımı temizliği falan. birde nereden almıstınız kendiniz mi dikmistiniz
Yok, hiçbir zorluğunu görmedim.
Yatak başının olduğu duvarın üstünde duruyordu.
Odamdaki perdelerle aynı kumaştan, perdecimize diktirdik.
Yatak başının yanlarına da şu perdeleri toplamak için metak aksamlar vardır ya duvara monte edilen.
Adını bilmiyorum onların, kusura bakmayın, onlarla tutturmam için kemer yapmıştı.
Duvar fon perdelerine yapılan toplama kuşağından da vardı.
Böylece istediğim zaman açıp daha şaşalı bir görüntü veriyordum, diğer zamanlarda toplu kullanıyordum.
Perdelerim ne zaman yıkanacaksa, onlar da çıkar o zaman yıkanırdı.
Görsel olarak bir fotoğraf ekliyeyim nette bulabildiğim, daha aydınlatıcı olur.

kendinden cibinlikli yatak alabilirsin..eğer ege de yaşıyorsun doğrucan mobilyada var ..vitrininden her geçtiğimde içim eriyor tüllerine bakmaktan modeline hiç dikkat etmedim .

dediğim modeli bulamadım ama bunlara benziyor.

Eklentiler

• 2-2.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 304
  • 3-3.webp
    20 KB · Görüntüleme: 147
  • 4-4.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 650
  • 5-5.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 251
  • 6-6.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 515
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…