P PelinPer Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 243 1 38 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #1 Uygun fiyata beyaz cibinlik ve cibinlik demiri arıyorum.
abuela HayatPınarımın Annanisi.. Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 907 41 118 İzmir 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #2 yaşadığınız yerde İKEA mağazası varsa orada bulabilirsiniz.
E ecaydin555 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2013 451 10 48 34 Samsun 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #3 Bende var ama cibinliğimiz turncu,uyku seti ve cibinlik ve cibinlik demirini 50 tlye vereceğim.
rafadantayfa Sen Benim En Kıymetlimsin Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 11.100 93 213 İstanbul 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #4 bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim. Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim. Son düzenleme: 8 Ocak 2014
bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim. Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim.
F fzebru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 695 23 48 34 İstanbul 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #5 lovely17 .!.: bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim. Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Bendede aynısından var :) bende kapalı ortamda kalma fobisi olduğundan kızımıda bırakamadım. Taktım ve çıkarttım :)
lovely17 .!.: bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim. Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Bendede aynısından var :) bende kapalı ortamda kalma fobisi olduğundan kızımıda bırakamadım. Taktım ve çıkarttım :)
P PelinPer Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 243 1 38 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #6 lovely17 .!.: bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim. Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Tamam canım ben alayım onu. Özelden yazıyorum.
lovely17 .!.: bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim. Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... Tamam canım ben alayım onu. Özelden yazıyorum.
rafadantayfa Sen Benim En Kıymetlimsin Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 11.100 93 213 İstanbul 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #7 PelinPer .!.: Tamam canım ben alayım onu. Özelden yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam başka birşey lazımmı kargo ücreti ödemişken belki başka ihtiyacınız olan üründe vardır bende
PelinPer .!.: Tamam canım ben alayım onu. Özelden yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam başka birşey lazımmı kargo ücreti ödemişken belki başka ihtiyacınız olan üründe vardır bende
P PelinPer Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 243 1 38 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #8 abuela .!.: yaşadığınız yerde İKEA mağazası varsa orada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Bir de ben park yatağa monte edebileceğim bir şey arıyorum. Ama öneriniz için teşekkür ederim.
abuela .!.: yaşadığınız yerde İKEA mağazası varsa orada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Bir de ben park yatağa monte edebileceğim bir şey arıyorum. Ama öneriniz için teşekkür ederim.
P PelinPer Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 243 1 38 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #9 fzebru .!.: Bendede aynısından var :) bende kapalı ortamda kalma fobisi olduğundan kızımıda bırakamadım. Taktım ve çıkarttım :) Genişletmek için tıkla... Çok tatlısınız :) ben da kapalı ortamda duramüm ama yazlığa gitmeye düşünüyoruz doğumdan sonra. Sivrisinek ve haşerattan korkuyorum ister istemez.
fzebru .!.: Bendede aynısından var :) bende kapalı ortamda kalma fobisi olduğundan kızımıda bırakamadım. Taktım ve çıkarttım :) Genişletmek için tıkla... Çok tatlısınız :) ben da kapalı ortamda duramüm ama yazlığa gitmeye düşünüyoruz doğumdan sonra. Sivrisinek ve haşerattan korkuyorum ister istemez.
G glsnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 719 16 0 İstanbul 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #10 english homeda gördüm bugün çok cici 30 tl idi sanırım
P PelinPer Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 243 1 38 9 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PelinPer #11 glsnz .!.: english homeda gördüm bugün çok cici 30 tl idi sanırım Genişletmek için tıkla... Ben de dün gördüm, çok da hoşuma gitti. Zaten English Home hep çok zarif. Ama onlar da hep tavana asılıyor
glsnz .!.: english homeda gördüm bugün çok cici 30 tl idi sanırım Genişletmek için tıkla... Ben de dün gördüm, çok da hoşuma gitti. Zaten English Home hep çok zarif. Ama onlar da hep tavana asılıyor