• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Cibinlik ve Cibinlik Demiri Arıyorum

yaşadığınız yerde İKEA mağazası varsa orada bulabilirsiniz.

bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim.

Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
bende var ikiside hiç kullanılmadı cibinlik beyaz kenarlarından ince pembe kurdela geçiyor demiri ile birlikte 5 tlye verebilirim.

Ama ben hiç cesaret edip kullanamadım demir beşiğe düşer yada tül bebeğin üstüne uçar diye kullanışsız birşey olduğu düşüncesindeyim.

Bendede aynısından var :) bende kapalı ortamda kalma fobisi olduğundan kızımıda bırakamadım. Taktım ve çıkarttım :)

Tamam canım ben alayım onu. Özelden yazıyorum.

Bendede aynısından var :) bende kapalı ortamda kalma fobisi olduğundan kızımıda bırakamadım. Taktım ve çıkarttım :)

Çok tatlısınız :) ben da kapalı ortamda duramüm ama yazlığa gitmeye düşünüyoruz doğumdan sonra. Sivrisinek ve haşerattan korkuyorum ister istemez.

Back