Bebek İkinci El Cibinlik, cibinlik demiri, kullanılmamış bebek nevresim takımı uygun fiyata

izmirgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
544
14
118
Niğde
Bebek Nevresim takımı: 1 adet nevresim, 1 adet yastık kılıfı, 1 adet çarşaf mevcuttur. Yanında 1 adet yastık kılıfıda hediye edilecektir. El yapımıdır. Üzerine ördek resimleri ve kayalar dikilmiştir. Şuan yaptırmaya kalksanız 50 TL den aşağıya yapan bulamazsınız. Hiç kullanmadım. Yıkamadım bile. İhtiyaç fazlası olduğundan satıyorum.
Fiyatı: 20 TL dir.

Cibinlik Demiri

Cibinlik: Standart Tülden cibinliktir. Kenarları sarı renkti. Ben beğenmediğim için kendim kenarlarını pembe kurdela ile diktim.

Cibinlik demirinin piyasa fiyatı 15 TL, cibinliğin piyasa fiyatı 10 TL dir. Yani 25 TL lik cibinlik ve demirini ikisini birden ben 5 TL ye satıyorum.

Kargo ücreti alıcıya aittir.

canım benimki park yatak 70*110 baya büyük gelecek sana iyi sayışlar

Sağol canım ilgilenmen yeter...

Diğer ilgilenen arkadaşlar varsa onlar için de fikir olması açısından yazmak istedim. Nevresimin ölçüleri ilk bakışta epey büyük gibi geliyor. Park yataklara veya mobilya beşiklere.. Doğrudur.. Fakat alacak olan arkadaş yazın eğer sıcak memlekette ikamet ediyorsa pike şeklinde de kullanabilir nevresimi. Zaten çarşaf ebatları çok büyük değil. Yatağa sarıldığı için çarşaf ebatı fazla önemli değil zaten. Önemli olan nevresim büyüklüğü.. O yüzden pike gibi yazın değerlendirebilirsiniz tabi eğer ihtiyacınız varsa...

Arkadaşlar nevresim takımı ve cibinlik demiri satılmıştır...

İlgilenip ilanı inceleyen herkese çok teşekkür ederim..

Alan arkadaşımın güzel günlerde güle güle kullanmasını dilerim...

Elimde sadece cibinlik tülü kaldı isteyene hediye olarak gönderebilirim...

Cibinlik tülünü göndereceğim arkadaş sadece kargo parası ödeyecektir. Oda Ptt kargo ile 6,5 TL tutar.

Kısacası alacak arkadaş 6,5 TL ye cibinlik almış olacaktır.

Ya da diğer ilanlarıma bakıp yanında cibinlik hediye isteyebilirsiniz.

Cibinlik tülü de hediye olarak gönderilmiştir.. Bu konudaki ürünler de bitti..

Admin konumu kapatır mısın? Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…