Çıban derdi.. yüzüm mahvoldu..

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Bu saate kadar uyuyamadim dusunmekten
Son 4 aydir yuzumde koca koca cibanlar cikiyor
Kac kere doktora gittim. Denemedigim ilac kalmadi. Kizlar biktim artik
Biri bitmeden digeri basliyor hemde sadece sol yanagimda cikiyor
Neden yayiliyor ve tekrarliyor olabilir.. artik korkuyorum hep bunlarla mi yasayacagim diye.

Artik psikolojim bozuldu yemin ederim. Disari cikasim insanlarla konusasim yok. Sevdigim cocukla sirf bu yuzden bulusmuyorum. Cok kotuyum ruhen. Tam yuzumde bir de. Doktorlara guvenim kalmadi.... ya ben ne yapacagim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne doktoruna gittin. Ne teşhisi koydu. Verdıgı ilaçlar için hemen keser mi demişti.

Doktorlara güvenim kalmadı ile olmaz bu iş canım. Senin sorununun cozumu doktorda. Farklı farklı doktorlara gitme 1 tane iyi doktor bul ona git. İletişimin doktor ile iyi olsun. Teşhisinin ne olduğunu sor, neden böyle büyük çıban çıktığını sor. Beslenmende herhangi bir şey değiştirmen gerekiyor mu vs sor. Aklına ne gelirse sor işte.

Bu arada hormonlar önemli hormonlarını kontrol etsinler. Ayrıca jinekologa da git. Yüzündeki büyük sivilcelerin sebebi polikistik over vs olabilir.

Cildiyeye gittim.
Adetim duzenli. Hormonlarimla ilgili midir bilmiyorum. Pazartesi yine gidip test yapmasini isteyecegim. Dayanamiyorum artik aynaya bakmaya kocaman kocaman kirmizi cukurlar kaldi yuzumde o kadar mutsuzum ki (

Bactroban antibiyotik krem denediniz mi cabuk geciriyor.

açıkçası illa ki bir tıbbi sebebi vardır.
iyi bir doktorla düzenli bir iletişime geçin.
hormonlar, alerji vs... pek çok şey sebep olabilir.

yüzünüzü iyice temizleyin. tonikleyin. iyi nemlendirin.
yara, sivilce gibi şeylerin üzerine kantaron yağı, sarımsak yada karbonat sürmek iyi bir sonuç verebilir.

Eski izlere ilaç sürün, yüzünüzü her yıkadığınızda başka bir havlu kullanın. Minik havlular alın bu iş için ve bir kere kullanıp yıkamaya atın. Bebe pudrası da çıkmış sivilceleri kurutmaya birebir.

Cildiyeye gittim.
Adetim duzenli. Hormonlarimla ilgili midir bilmiyorum. Pazartesi yine gidip test yapmasini isteyecegim. Dayanamiyorum artik aynaya bakmaya kocaman kocaman kirmizi cukurlar kaldi yuzumde o kadar mutsuzum ki (
Cildiye değil dermatoloji uzmanına git canım çukurlar içinde doktorun tarifi ile bi solüsyon hazırlıyorlar eczanede delikler için çok iyi geliyor

Cildiye değil dermatoloji uzmanına git canım çukurlar içinde doktorun tarifi ile bi solüsyon hazırlıyorlar eczanede delikler için çok iyi geliyor
Eski izleri bi sekilde geciririm ama bu surekli tekrarliyor surekli yenisi cikiyor her cikan iz birakiyor cok caresizim

geçmiş olsun.benimde sırtımda çıkar bazen.eşimde de afardesiniz bacak arasında doludur.bizde bir çözüm bulamadı kara merhem önerdi birleri onu demedik henüz.

Bu tür şeylerde ,sivilce,akne vs,
Benim bildiğim en etkili ilaç roaccutane cildi baya toparliyor ve çok etkili ama aynı zamanda bir sürü yan etkisi var doktora gittiğinde böyle bir ilaç duyduğunu falan bir soyle istersen ha bir de üniversitesideki profesörleri ya da ünlü bir doktora bakılmayı dene e tabi bir de sakın elleme ve cildini iyi temizle

İlaç önerisi yapmayın yasak. Roaccutane çok sorunlu ciltlere tavsiye ediliyor ve tehlikeli bir ilaçtır. Kafanıza göre kesinlikle kullanmayın. Bunca yıllık eğitim almış doktorun sanmıyorum o ilaçtan haberi olmasın, gerek görmemiştir kullanmasına. Yüzün sadece belli bölgelerinde çıkması başka sebepten de kaynaklanıyor olabilir, aslında o kadar sorunlu bir cildiniz olmayabilir. Dermatoloğunuzu değiştirin, araştırma yaparak iyi birine görünün derim. Geçmiş olsun.

Derhal karaciğer enzim testi yaptırın çözümü bulursunuz merak etmeyin. ..cildiye ya da dermatolog değil iç hastalıkları uzmanına gidin

Burda bunu söylemek yasak mi bilmiyorum reklam yapmış olmayayım sadece duyduğum bir şeyi söyleyeceğim. Arkadadasim anlatmıştı.Senin dediğin gibi yüzünde ciban çıkan bir arkadaşı doktora da gitmiş ama tedavinin bir faydası olmadığını söyledi farmasi diye marka var Onun Çay ağacı kremi mi varmış o geçirmiş . Bir araştır istersen. Ama sürekli çıkıyor olması Bence ancak doktor tedavisiyle duzeltilebilir gibi geldi. Çünkü benim de alın bolgemde bir ara aşırı sivilce çıkmıştı. Doktor bir hap verdi İki üç ay kullandım ancak öyle düzelmişti

Cay agacini da denedim.. maalesef ise yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…